RAI Theater

Toegang tot het RAI complex

Huisdieren zijn niet toegestaan in RAI Amsterdam. Assistentiehonden (hulphonden) zijn welkom, maar er gelden wel enkele afspraken. Neem hiervoor contact op met corcom@rai.nl.

Faciliteiten in RAI Amsterdam

Nee, in navolging van de Europese tabakswet is ook RAI Amsterdam per 1 juli 2008 rookvrij. Het rookverbod geldt in alle RAI-gebouwen, inclusief cateringlocaties en parkeergarages. Ook tijdens op- en afbouw is roken binnen niet meer toegestaan!

Voor rokers zijn buiten speciale rookzones gecreëerd. Houd er rekening mee dat wanneer buiten gerookt gaat worden, er een stempel bij de entrees gehaald moet worden zodat het beursgebouw weer betreden kan worden.

De overheid legt boetes op aan personen en organisaties die zich niet aan de wet houden. RAI Amsterdam is bij overtredingen dus strafbaar en zal boetes waar mogelijk doorbelasten aan organisaties of individuen. Om dit zo veel als mogelijk te voorkomen, zullen wij rokers actief attenderen op het rookbeleid. Daarnaast rekenen wij op ieders medewerking!

Ja, tegen betaling van € 2,00 kan een jas in de garderobe achterlaten worden.

RAI Theater

Online kaartverkoop voor voorstellingen in het RAI »

Betalen kan met creditcard of via iDeal. Ook kunnen kaarten aan de kassa gekocht worden.

Kaarten voor beurzen zijn online te koop op de website van de betreffende beurs of direct aan de kassa.

Kaarten kunnen vanaf minimaal één uur voor aanvang van de voorstelling opgehaald worden bij de theaterkassa. De kassa bevind zich in de lobby van het RAI theater.

Wanneer een evenement onverhoopt geannuleerd wordt kan met dit formulier terugstorting van toegangsgelden worden aangevraagd.

Is er een e-tickets via internet gekocht, neem dan contact op met Paylogic Customer Service 0900-PAYLOGIC (0900-72956442).

Te laat, dan is het afhankelijk van de voorstelling óf en wanneer de zaal betreden kan worden. Meld u dan bij een suppoost!

Om te voorkomen dat een late binnenkomst het gezelschap of overige bezoekers stoort, mag er alleen op onze aanwijzing de theaterzaal betreden worden. Mogelijk wordt er een andere plaats toegewezen om overlast te beperken.

Mocht een late binnenkomst dusdanig storend zijn voor de voorstelling, ter beoordeling van onze medewerkers, dan is toegang tot de zaal tot aan de pauze niet mogelijk. Bij sommige voorstellingen is er geen pauze, in dat geval kan de voorstelling helaas niet meer worden bijgewoond. Bovengenoemde geeft helaas geen recht op restitutie.

In de lobby van het theater kan er voor of na een voorstelling een drankje drinken. In het Grand Café van RAI Amsterdam is rondom voorstellingen ook het theaterrestaurant geopend. Daar kan er genoten worden van een special theatermenu, een borrel of een kopje koffie met wat lekkers.

Zie hier het theatermenu »

 

In de zaal is het niet toegestaan te eten of drinken. Er is wel de mogelijkheid om in de lobby vooraf, in de pauze of na afloop een drankje te drinken. Daarnaast is ons theaterrestaurant geopend voor en/of na een voorstelling. We serveren dan een speciaal theatermenu ».

Er zijn stoelverhogers aanwezig. Deze staan klaar bij de ingang van de zaal.

Een kindervoorstelling bezoeken?
Neem dan voor de zekerheid zelf een stoelverhoger uit de auto of een kussen mee. Wanneer er zoveel kleine kinderen zijn, kan het voorkomen dat stoelverhogers op zijn.

OP = OP

Mobiele telefoons kunnen overlast veroorzaken. Dus wij vragen u dringend om deze tijdens de voorstelling uit te zetten.

Het is niet toegestaan om foto-, film- of geluidsopnames te maken , tenzij er uitdrukkelijk toestemming is verleend door de productie.

Ja er zijn 8 rolstoelplaatsen in het theater. Het is wel noodzakelijk om bij de reservering te melden dat er een rolstoelplaats nodig is.

RAI Theater beschikt over rolstoelopritjes. Dit kan onder de rolstoel geplaatst worden zodat de rolstoel minder voorover hangt.

Het RAI Theater is uitstekend toegankelijk voor rolstoelgebruikers.

Naast rolstoelplaatsen, invalidenparkeerpaatsen en rolstoelopritjes zijn er goede voorzieningen voor mindervaliden.

Het RAI Theater beschikt over een inductielus. Het gehoortoestel moet op de ‘t’ gezet worden.

Heeft uw gehoorapparaat geen 't' stand, dan is het mogelijk apparatuur te lenen van RAI Theater. Informeer ernaar bij de receptie van ons theater. Houd er rekening mee dat u een geldig legitimatiebewijs moet kunnen overhandigen.