RAI Theater

Blindengeleidehonden en hulphonden

Blindengeleidehonden en hulphonden zijn welkom in het RAI theater. Het is wel noodzakelijk dat u bij de reservering van uw tickets meldt dat u een hulphond of blindengeleidehond bij u heeft.

Parkeerplaatsen voor mindervaliden

Het RAI Theater beschikt over mindervaliden parkeerplaatsen. U kunt hier gebruik van maken als u in het bezit bent van een invalidenparkeerkaart. 

Rolstoeltoegankelijkheid en –voorzieningen

Er zijn acht rolstoelplaatsen in het theater (zie * in plattegrond). Het is wel noodzakelijk om bij uw reservering te vertellen dat u een rolstoelplaats nodig heeft. We beschikken ook over rolstoelopritjes. Dit kan onder de rolstoel geplaatst worden zodat de rolstoel minder voorover hangt.
Naast rolstoelplaatsen, invaliden parkeerplaatsen en rolstoelopritjes zijn er goede voorzieningen voor minder validen. Het RAI Theater is uitstekend toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Er zijn invalidentoiletten en er is een lift.

Voorzieningen voor doven en slechthorenden

Het RAI Theater beschikt over een inductielus. U hoeft alleen uw gehoortoestel op stand ‘t’ te zetten. Als uw eigen gehoorapparaat geen 't' stand heeft, is het mogelijk apparatuur te lenen. Informeer ernaar bij de receptie van het theater. Houd er rekening mee dat u een geldig legitimatiebewijs moet kunnen overhandigen.