Het succesvolle Nederlandse dance concept Don't Let Daddy Know keert op vrijdag 6 maart terug naar Amsterdam met ‘#DLDK Indoor Music Festival’.

6 Mar t/m 7 Mar 2020


Het succesvolle Nederlandse dance concept Don't Let Daddy Know keert op vrijdag 6 maart terug naar Amsterdam.

De keuze voor RAI Amsterdam was een gemakkelijke omdat de locatie in het hart van Amsterdam ligt en een verscheidenheid biedt aan nieuwe productiemogelijkheden die het mogelijk maakt om uit te breiden naar meerdere areas. Met zeven jaar Don't Let Daddy Know achter de rug besloot E&A Events dat het tijd was om deze stap te zetten.

Sinds de oprichting op party eiland Ibiza zijn de Don't Let Daddy Know-evenementen veel meer geworden dan alleen een clubavond; ze werden een movement en een lifestyle. Na zeven jaar van uitverkochte shows, honderduizenden internationale bezoekers en een line up van wereldklasse, verwelkomt RAI Amsterdam op 6 maart feestgangers met meer dan 85 nationaliteiten en worden ze meegenomen op een magische muzikale reis.

Over Don’t Let Daddy Know (DLDK)
In zeven jaar tijd is DLDK uitgegroeid tot een van de meest bekende dance evenementen binnen de internationale entertainment industry. Het concept heeft inmiddels edities in meer dan twintig landen, waaronder Chili, Myanmar, Hong Kong en India. De combinatie van topartiesten met een innovatieve productie geeft de bezoeker een unieke ervaring. Mensen van over de hele wereld bezoeken de evenementen en brengen hun vlaggen mee om een 'One Big Family'-sfeer te creëren.

Website
Contact website
TravelWebsite

Organisatie:
Don't let daddy know B.V.
Prices:
€59,50 Pre-sale, €64,50 Early Bird, €69,50 Regular, €94,50 VIP

Openingstijd(en)

# Openingstijd Sluitingstijd
2020-03-06 22:00 - 00:00
2020-03-07 00:00 - 07:00

Neem contact op

Volg ons: