Discover Rembrandt is een tentoonstelling die een bijzonder overzicht geeft van Rembrandt’s complete oeuvre aan schilderijen.

6 Jul t/m 1 Sep 2019

Rembrandt en De Gouden Eeuw in 2019
Discover Rembrandt vindt plaats als onderdeel van de landelijke viering van het leven van Rembrandt en de Gouden Eeuw ter gelegenheid van Rembrandts 350-ste sterfjaar. Door de chronologische opstelling en de veelheid aan informatie over zijn leven en zijn tijd vormt Discover Rembrandt een uitstekende voorbereiding voor een bezoek aan de originele schilderijen!

Zie de schilderijen zoals ze ooit Rembrandt's atelier verlieten
Circa 350 schilderijen worden tegenwoordig aan Rembrandt toegeschreven. Slechts 41 daarvan bevinden zich in Nederlandse collecties, de overige zijn verspreid geraakt over ruim 18 landen.

Reproducties van alle schilderijen zijn te zien in Discover Rembrandt, ook de ruim 50 schilderijen die momenteel niet toegankelijk zijn voor het publiek. Met behulp van de nieuwste technieken en de onuitputtelijke kennis van professor Ernst van de Wetering zijn alle schilderijen van Rembrandt digitaal teruggebracht naar hun originele staat, zoals ze ooit het atelier van de schilder verlieten. Elke periode in Rembrandts leven en werk wordt belicht en tot leven gebracht aan de hand van de schilderijen.

Ontdek De Nachtwacht in zijn oorspronkelijke staat
Discover Rembrandt – His Life and All His Paintings geeft een dieper inzicht in de kunst en het leven van een van de grootste kunstenaars uit de gouden eeuw en geeft bezoekers de kans de vele inzichten te leren kennen die 50 jaar Rembrandt-onderzoek heeft opgeleverd.

Website
Contact website
Nieuwsbrief

Organisatie:
Onderneming & Kunst
Locaties:
RAI Amsterdam - Elicium Ballroom
Prices:
12 t/m 18 jaar €12,50 en 18+ €15

Kaartverkoop

Neem contact op

Volg ons: