Modefabriek is een procreatief en inspirerend halfjaarlijks modevakevent. Een mash-up van modeshows, expo’s, presentaties, lezingen, workshops & more.

26 Jan t/m 27 Jan 2020

Hi!

Wij zijn Modefabriek. Een procreatief en inspirerend halfjaarlijks modevakevent, gestationeerd in Amsterdam. Sinds de oprichting in 1996 is Modefabriek uitgegroeid tot zoveel meer dan een business-to-business event. Vandaag de dag is Modefabriek een mash-up van modeshows, expo’s, presentaties, lezingen, workshops … en meer. Modefabriek is More than Mode.

En anders dan alle andere B2B events zit creativiteit in ons DNA. Modefabriek begrijpt dat creativiteit goed is voor business – en voor fun. We creëren een relaxed en vriendelijk ‘festival’, waar alle modeprofessionals samenkomen met het streven om elkaar te ontmoeten. Een event waar P2P (People 2 People) bijna nog belangrijker is dan B2B.

Hallen
Modefabriek is onderverdeeld in 4 hallen ingedeeld op lifestyle, imago en distributie. Dit zorgt voor een heldere indeling voor zowel exposanten als bezoekers;

NORTH HALL - All leading trends in menswear, from business to (ath)leisure.

WEST HALL - On trend, fast moving fashion for men and women.

CENTRAL HALL - Premium level womenswear, sophisticated, elegant, on the ball.

EAST HALL - New Generation Coolness & Fashion Industry Influencers.

Door de verschillende hallen krijgen merken de kans om hun collecties en concepten in de juiste omgeving te presenteren die het beste aansluit bij hun merk.

Let's meet in Amsterdam!

Website
Contact website
Nieuwsbrief
TravelWebsite

Organisatie:
Modefabriek B.V.
Locaties:
Entree K, Amsterdam RAI Hal 1 t/m 7 Europaplein 8 1078 GZ Amsterdam
Prices:
Voorverkoop € 10,00 ex BTW (€ 12,10 incl. BTW) Aan de deur € 14,46 ex BTW (€ 17,50 incl. BTW)

Openingstijd(en)

# Openingstijd Sluitingstijd
2020-01-26 10:00 - 18:00
2020-01-27 10:00 - 18:00

Neem contact op

Volg ons: