In nauwe samenwerking met onze leveranciers en klanten willen wij een duurzame locatie creëren, waar evenementen nu en in de toekomst kunnen blijven plaatsvinden. Een locatie waar een schoon en milieuvriendelijk evenement mogelijk is, dankzij duurzame faciliteiten en duurzame producten en diensten.
We zijn dan ook actief bezig met het verduurzamen van onze locatie en van ons assortiment.

Duurzaam gebouw

Al jaren zijn wij bij de RAI bezig ons gebouw te verduurzamen. Hieronder een overzicht van alle elementen die onze locatie een duurzame evenement locatie maken.

Duurzame producten en diensten

Om een schoon en milieu vriendelijk evenement te creëren bieden wij organisatoren en exposanten de mogelijkheid om voor duurzame producten en diensten te kiezen. Ons assortiment is breed en gaat van vloerbedekking, standbouw en meubilair tot catering en vervoer van en naar de RAI. Voor een deel van onze producten en diensten die wij leveren hebben wij op dit moment een duurzaam alternatief beschikbaar. Deze staan in onze webwinkels voor organisatoren en exposanten gemarkeerd met een groen duurzaamheidssymbool. Dit maakt een bewuste keuze mogelijk voor al onze klanten.

Het duurzame aanbod willen wij uitbreiden, waarna we streven naar duurzaamheid als norm en niet meer als alternatief. Uiteraard met behoud van een goede prijs-kwaliteit verhouding.

Een duurzaam evenement organiseren? Bekijk de Green Organisers Manual voor alle duurzame opties en keuzes bij de RAI Amsterdam.

Download de Green Organisers Manual (pdf 1.3Mb) »