We streven naar een 100% duurzaam assortiment. Dit betekent dat alle producten en diensten die wij aanbieden aan onze klanten duurzaam zijn. Het verduurzamen van ons gehele assortiment is een uitdaging. Ons assortiment is breed en gaat van vloerbedekking en standbouw tot catering en vervoer van en naar de RAI.

In nauwe samenwerking met onze leveranciers maken we stappen vooruit. Voor een deel van onze producten en diensten die wij leveren hebben wij op dit moment een duurzaam alternatief beschikbaar. Dit aanbod willen wij uitbreiden, waarna we streven naar duurzaamheid als norm en niet meer als alternatief. Uiteraard met behoud van een goede prijs-kwaliteit verhouding.

Hoe organiseer ik een duurzaam evenement?

De aandacht en interesse in duurzaamheid en Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen is de afgelopen jaren sterk gegroeid. Het bewustzijn dat we met z’n allen de klimaatverandering, groeiende wereldbevolking, schaarste aan voedsel en natuurlijke hulpbronnen niet langer kunnen negeren, is daar een aanleiding voor. Maar zeker ook het feit dat duurzaamheid hand in hand gaat met innovatie en creativiteit en dat is hartstikke leuk en interessant!

Duurzaamheid verrijkt de beleving, met inzichten over vragen als ‘Wat heb ik echt nodig voor de toekomst? Wat helpt mij te ontwikkelen en te groeien?’

Een evenement is dé ideale locatie waar je duurzame inspiratie op kan doen. Waar duurzaamheid je beleving kan versterken, verrassen en verrijken. Bij de RAI maken wij een duurzaam beursbezoek mogelijk en dat niet alleen… We zorgen er ook nog voor dat toekomstige bezoekers elkaar kunnen blijven ontmoeten in een omgeving die rekening houdt met vandaag en morgen.

Een duurzaam evenement organiseren bij de RAI? Wij bieden een Green Organisers Manual, met daarin alle duurzame mogelijkheden die de RAI te bieden heeft.

Handboek Duurzaam Organiseren »