Multifunctionele evenementlocatie

RAI Amsterdam is een internationale beurs- en congresorganisatie. Sinds 1893 zien wij het als ons vak om mensen samen te brengen, te verbinden en te inspireren door betekenisvolle ontmoetingen te organiseren en te faciliteren. Of het nu gaat om een publieksbeurs, een groot congres, een internationale vakbeurs, een dance-event of een theatervoorstelling.

Als faciliterende partij creëren wij de ideale condities waarin inspirerende ontmoetingen plaatsvinden en krachtige verbindingen ontstaan. Als organiserende partij verbinden wij met inspirerende nationale en internationale evenementen context, content en communities. Zo creëren wij verbindingen, zowel fysiek als virtueel, om te inspireren, te verrassen en te verrijken. Altijd met een open geest en een mondiaal perspectief.

Door het creëren van betekenisvolle ontmoetingen stimuleren wij duurzame groei en ontwikkeling van mensen, markten en onze omgeving.
Wij geloven in de kracht van verbinding. In een wereld vol mogelijkheden om mensen, ideeën en visies te verenigen.

Faciliteren van evenementen

Jaarlijks faciliteren wij circa 500 evenementen onderverdeeld in Internationale congressen, (vak)beurzen, evenementen en meer dan duizend kleinere congressen, presentaties en meetings die zo’n 1,6 miljoen bezoekers per jaar trekken.

Organiseren van evenementen

Jaarlijks organiseren wij circa 25 consumenten- en vakbeurzen, zowel nationaal als internationaal. Hiermee stimuleren en genereren we wereldwijd business voor onze exposanten, bezoekers, sponsoren en partners.