Zonnige ontmoetingen bij ISSA/INTERCLEAN Amsterdam

ISSA/INTERCLEAN Amsterdam 2016 heeft vier drukke dagen achter de rug met zomerse temperaturen en veel tevreden mensen. Bezoekers uit alle windstreken kwamen nieuwe technologieën bekijken en persoonlijk kennismaken met de vele nieuwe trends en ontwikkelingen in de sector. De Robot Arena en de informatieve seminars in het InnovationLab waren twee van de hoogtepunten in RAI Amsterdam. Tijdens de Innovation Award Ceremony op de openingsdag werd Sealed Air Diversey Care uitgeroepen als winnaar van de elfde Amsterdam Innovation Award met de Augmented Reality: Suma Revoflow.

Dankzij de heerlijke lentezon was de Demo Show buiten meer in trek dan ooit. Maar eenmaal binnen was er ook veel om van te genieten. Bezoekers konden naast alle producten en demonstraties op de stands van exposanten, een breakdance show, een tekenaar van karikaturen, een Marylin Monroe stand-in en zelfs een virtual reality demonstratie meemaken voor een optimale beurservaring. Deze editie bracht een nog groter aantal bezoekers op de beursvloer waardoor de sfeer bijzonder levendig was en we zelfs de drukste beursdagen ooit beleefden.

"Tijdens alle vier de beursdagen was er een geweldige sfeer in het RAI-complex", zegt Rob den Hertog, Manager ISSA / INTERCLEAN in RAI Amsterdam. "Van de Innovation Award Ceremony op de openingsdag van de beurs tot de vele zakelijke contacten op de beursvloer, en van de uitgebreide kennisuitwisseling tijdens het ISSA seminar-programma, tot de vele innovaties in de INNOVATIONLAB en de pleziere contacten op de verschillende bijeenkomsten, ISSA/INTERCLEAN Amsterdam was 'the place to be'. Met zo'n geweldige ervaring beginnen we vol trots aan ISSA/INTERCLEAN Amsterdam 2018, we kijken er nu al naar uit! "

Meer bezoekers
In vier dagen bezochten 30.289 professionals uit 134 landen het evenement. Het aandeel internationale bezoekers is wederom gegroeid. Deze keer kwam 76% uit het buitenland. Het aantal bezoekers uit Oceanië, West-Afrika en Zuidoost-Azië nam het sterkst toe.

Amsterdam Innovation Award
Innovaties zijn altijd de belangrijkste reden geweest om een bezoek te brengen aan de vakbeurs; de Amsterdam Innovation Award zet deze innovaties samen met het InnovationLab nog duidelijker op de kaart.

De Augmented Reality: Suma Revoflow van Sealed Air Diversey Care werd uitgeroepen tot winnaar van de Amsterdam Innovation Award 2016. De overige categoriewinnaars waren: Robot RA 660 NAVI van Cleanfix en het Quick & Easy System van Werner & Mertz Professional. De BRC 40/22 C van Kärcherwon de Visitor’s Choice Award.

De Amsterdam Innovation Award overhandigde een donatie van € 16.500 aan de African Medical & Research Foundation (AMREF) Flying Doctors, en hun project in Kilindi (Tanzania) om water- en sanitaire voorzieningen beschikbaar te maken voor de plaatselijke gemeenschap.

Bezoekers aan het woord
"Op de beurs is een divers aanbod aanwezig van partijen uit de markt. Het is een uitstekende locatie om te netwerken, maar ook leuk om gewoon gezellig met collega's te bezoeken en bestaande relaties te onderhouden.", zegt M.J. van de Pol, Asito Medical.  "Super om te zien hoe al die vakgenoten van over de hele wereld naar Amsterdam komen voor de Interclean." - R. Smets, Alpheios. "Een mooie en zeer interessante beurs, veel nieuwe snufjes en zeer veel nuttige informatie." volgens R. Verbree, UMCG.

Volgende editie - ISSA/INTERCLEAN Istanbul
Als een van de snelst groeiende economieën van de hele wereld, is Turkije wederom gastland van de tweede editie van ISSA/INTERCLEAN Istanboel van 7 tot 9 september 2016. Als schakel tussen Oost en West, is Istanboel de perfecte locatie om meer inzichten te bieden in deze opkomende markt die naar verwachting in 2020 de op één na snelst groeiende markt ter wereld zal zijn.

Volg ons op

Nieuwste foto's

Bekijk alle foto's »

Nieuwste video

Bekijk alle video's »