Workshop ‘Anatomy of the Waste Bin’ tijdens Interclean Amsterdam

Interclean - Bezoekers kunnen deze week ontdekken hoe een ecologische afvalstroom wordt ontleedt. Wat belandt in de afvalbak? En welke items kunnen worden gerecycled? De workshop ‘Anatomy of the Waste Bin‘ biedt bezoekers elke dag de kans om in de praktijk te ontdekken hoe ze hun footprint kunnen verkleinen.

Koploper in afvalmanagement
RAI Amsterdam heeft een zero waste ambitie. Dit betekent dat de RAI afval niet ziet als afval, maar als materiaal op zoek naar een nieuwe bestemming. Al het RAI- afval wordt volledig gerecycled en dient als grondstof voor nieuwe producten. 

RAI Amsterdam wil met haar afvalmanagement behoren tot ‘worlds best class’ binnen de congres- en evenementenindustrie. Als ambitieuze koploper investeert RAI Amsterdam sinds 2007 volop in innovatieve oplossingen om efficiënter afval te managen. Sindsdien zijn er grote stappen gemaakt. Sinds 2012 is met Renewi (onderdeel van Shanks Group) met succes een ‘zero waste’ traject afgelegd.

Meer weten over afvalmanagement en de duurzaamheidsresultaten bij RAI Amsterdam? Bekijk dan het duurzaamheidsverslag van 2017!

Volg ons op

Nieuwste foto's

Bekijk alle foto's »

Nieuwste video

Bekijk alle video's »