‘s Werelds grootste online video conferentie VidCon komt naar de RAI

VidCon, ’s werelds grootste online video conferentie voor fans, creatievelingen en professionals, heeft Amsterdam gekozen voor haar eerste internationale evenement. VidCon Europe zal op 8 en 9 april 2017 haar debuut maken in RAI Amsterdam. De organisatie heeft voor Amsterdam gekozen vanwege zijn centrale ligging en goede bereikbaarheid via vliegtuig, trein en auto. RAI Amsterdam is tevens een ideale locatie voor een evenement dat VidCon elk jaar verwacht te groeien.

“We zijn er trots op dat VidCon naar de RAI komt”, zegt Maurits van der Sluis, COO van RAI Amsterdam. “We geloven er sterk in dat evenementen als VidCon een grote rol gaan spelen in de toekomst van evenementen: innovatieve face-to-face-bijeenkomsten met een sterke focus op zowel content als technologie. Met een goede samenwerking tussen gemeente Amsterdam en haar bedrijfs- en dienstensector, gaan we er alles aan doen om van VidCon Europe een doorslaand succes te maken.”

VidCon Europe zal op 8 en 9 april 2017 haar debuut maken in RAI Amsterdam, vervolgens zal VidCon Australia op 9 en 10 september 2017 plaatsvinden in Melbourne Convention and Exhibition Centre. De originele VidCon zal in de zomer van 2017 terugkeren in het Anaheim Convention Centre. Naar verwachting zullen de nieuwe evenementen elk zo’n 7.500 fans en makers verwelkomen met een unieke beleving, om samen de wereld van online video te vieren.

Volg ons op

Nieuwste foto's

Bekijk alle foto's »

Nieuwste video

Bekijk alle video's »