Voetballegendes spelen voor het goede doel tijdens IBC

Dit jaar bestaat IBC 50 jaar. Ter gelegenheid van dit jubileum organiseert IBC een voetbalwedstrijd voor het goede doel tegen Lucky Ajax, een team van Nederlandse voetballegendes. De “IBC Big Match”, die kan worden bezocht door bezoekers met gratis toegang tot het stadion, start op 16 september.

De bijdrage van € 1.500,00 per deelnemende speler wordt gedoneerd aan twee goede doelen: het Friendship Sports Centre en de Edwin van der Sar Foundation.
Het Friendship Sports Centre is een Amsterdams sportcentrum die kinderen en jongvolwassenen met een lichamelijke of geestelijke handicap of chronische ziekte de mogelijkheid biedt om te kunnen sporten.
De Edwin van der Sar Foundation voert projecten uit ter ondersteuning van mensen met hersenletsel door middel van rehabilitatie, participatie en preventie.

Beide organisaties bieden ondersteuning en rehabilitatie om het leven van kinderen en volwassenen die ziek of gehandicapt zijn te verbeteren, door ze de kans te bieden om deel te nemen aan (sport)activiteiten die normaliter moeilijk toegankelijk voor ze zijn.

IBC is de grootste media-, entertainment- en technologiebeurs ter wereld die jaarlijks in de RAI Amsterdam wordt gehouden.

Volg ons op

Nieuwste foto's

Bekijk alle foto's »

Nieuwste video

Bekijk alle video's »