Vernieuwde Virtual Tour app gelanceerd

Hallen, zalen, entreegebieden, restaurants, evenementen en verdiepingen toegevoegd aan de nieuwe versie van de Virtual Tour app.

Op veler verzoek hebben we “zalen in hallen” gefilmd zoals tijdens een congres in hal 5 maar ook de prachtig aangeklede poster area tijdens ditzelfde evenement in hal 4 en nog veel meer.

Na de lancering van de Virtual Tour app in mei 2013 is er het afgelopen jaar hard gewerkt om nieuwe 360º video’s aan de app toe te voegen. Door de grotere hoeveelheid content zijn er ook aanpassing in de navigatie nodig geworden. Naast de keuze voor de verschillende soorten ruimtes kan er nu voor verschillende verdiepingen gekozen worden. Dit kan doormiddel van de “Up” en “Down” knop onder- en bovenaan het scherm, en door een verdieping te kiezen in het rechter keuzemenu. Tenslotte is de nieuwe app ook een handige hulp bij het organiseren van evenementen door de toevoeging van foto’s, factsheets en video’s.

Nieuwsgierig geworden naar de vernieuwde Virtual Tour app en wilt u meteen een virtueel kijkje in de RAI nemen? Download vanaf uw iPad (2 of hoger) de app via de App Store.

Om u op de hoogte te houden over de app en toekomstige updates vragen we om een e-mailadres.

U ontvangt de download link direct in uw mailbox.

Omdat de app vrij groot is raden we aan om deze te downloaden als u verbonden bent met een WiFi-netwerk om hoge kosten voor mobiele data te voorkomen.

Binnenkort is de RAI Virtual Tour app ook te downloaden via de App Store.

Volg ons op

Nieuwste foto's

Bekijk alle foto's »

Nieuwste video

Bekijk alle video's »