Verbinding in roerige tijden

Beste buurtbewoners,

De verspreiding van het COVID-19 coronavirus is in een versnelling gekomen. Ieder heeft dagelijks te maken met de genomen maatregelen om de kans op besmetting en verdere verspreiding van het virus te minimaliseren. Afstand houden, zoveel mogelijk thuis blijven en vanuit huis werken is het devies. In deze roerige tijden willen we de verbinding met u niet verliezen. Vandaar dit bericht aan u.

Het besluit van de Nederlandse overheid om geen evenementen te laten plaatsvinden tot 1 juni, maakt dat ons contact in deze periode anders verloopt. In het belang van het welzijn en de veiligheid van iedereen staan wij als RAI Amsterdam volledig achter dit besluit. Om kenbaar te maken dat er bij de RAI geen evenementen plaatsvinden zijn de deuren sinds afgelopen week gesloten, de vlaggen naar beneden gehaald en de meeste verlichting is uitgezet. Met uitzondering van de afdelingen Safety & Security en Technical Services - die het pand veilig en daar waar nodig operationeel houden - werken al onze medewerkers thuis.

De RAI blijft via de meldkamer bereikbaar. Ziet u in de omgeving iets vreemds of afwijkends, meldt dit gerust via op 020 – 549 19 30 of via meldkamer@rai.nl

Als RAI drukken we iedereen op het hart: besteed zorg aan uw gezondheid en die van uw naasten door de maatregelen van de Nederlandse overheid en het RIVM te respecteren. We hebben er alle vertrouwen in dat we hiermee het zorgpersoneel in deze periode zoveel mogelijk ontlasten. Zodra de omstandigheden het toelaten hoop ik u allen weer gezond en wel te mogen treffen.

Met warme groet,

Rik Hoogendoorn

Manager Community Development - Managing Consultant Safety & Security

 

P.S. Dit bericht is per e-mail verstuurd naar de leden van het RAI Beraad, Stadsdeel Zuid, Zuidas en de buurtplatformen in onze omgeving. Wilt u deze e-mail ook doorzetten naar uw achterban of buren?  Hartelijk dank.

Volg ons op

Nieuwste foto's

Bekijk alle foto's »

Nieuwste video

Bekijk alle video's »