Uitkomst tender flexkrachten bekend

Na een zorgvuldige tenderprocedure 'flexkrachten' heeft RAI Amsterdam besloten haar dienstverlening per 4 april 2016 onder te brengen bij In Person en The Security Company aangevuld met een aantal specialistische bureaus. Dit betekent dat er onder meer een einde komt aan de samenwerking met Adecco uitzendbureau en PIM Security.

Martin van Nierop, Directeur Operations van RAI Amsterdam kijkt uit naar de samenwerking met In Person en TSC Crowd Management: Dit nieuwe partnership met In Person en TSC Crowd Management is vooral ingegeven door vernieuwingskracht, focus en ambitie. In Person en TSC Crowd Management hebben opdrachtgevers die, in complexiteit en dynamiek, grote overeenkomsten tonen met de RAI. Bij de overgang staat het borgen van de bestaande kwaliteit en continuïteit voorop, met duidelijkheid voor de individuele flexkrachten.

Adecco uitzendbureau en PIM Security zorgen voor een soepele overgang naar de nieuwe situatie vanaf 4 april en hebben toegezegd dezelfde kwaliteit van flexkrachten voor alle evenementen de aankomende periode te blijven waarborgen.

Volg ons op

Nieuwste foto's

Bekijk alle foto's »

Nieuwste video

Bekijk alle video's »