Taxicentrale Amsterdam (TCA) blijft taxipartner RAI

Na een spannende aanbestedingsprocedure heeft RAI Amsterdam besloten om Taxicentrale Amsterdam (TCA) opnieuw het alleenrecht te geven om haar bezoekers op te halen vanaf het RAI-terrein.

Het partnership tussen RAI Amsterdam en TCA is zes jaar tot volle tevredenheid van beide partners geweest. De belangrijkste redenen voor de RAI om de samenwerking met TCA te verlengen, is dat zij de capaciteit met pieken en dalen goed kunnen bedienen, er één aanspreekpunt is en TCA ervoor zorgt dat er geen lange wachtrijen in de buurt staan. Bovendien is het prettig dat TCA-taxi’s herkenbaar zijn in de stad en bij de poort.

Duurzaamheid was één van de overige eisen in de aanvraag. Als internationaal koploper in de beurs- en congresindustrie op het gebied van duurzaamheid is RAI Amsterdam zeer te spreken over het feit dat TCA in twee jaar haar elektrische vloot gaat uitbreiden van 40 naar 250 volledig elektrische auto’s.

De samenwerking richt zich op het ophalen van bezoekers: alleen taxi’s van TCA worden toegelaten op het RAI-terrein. Het afzetten van passagiers blijft voor alle geregistreerde taxichauffeurs in Amsterdam mogelijk.

Volg ons op

Nieuwste foto's

Bekijk alle foto's »

Nieuwste video

Bekijk alle video's »