Succesvolle International Amsterdam Motor Show komt terug

Afgelopen weekend hebben autoliefhebbers volop genoten van vele bijzondere auto’s uit privécollecties, droomauto’s en auto accessoires. De IAMS werd aangekondigd als een compleet nieuwe autoshow en blijkt een schot in de roos. Volgens de organisatie kwamen bijna 60.000 autoliefhebbers een kijkje nemen. Alle reden dus om het evenement ook voor volgend jaar Pasen weer op de kalender te zetten.

Privécollecties
Mede-initiatiefnemer Sjoerd van Stokkum is blij dat er zo veel autoverzamelaars hebben meegewerkt aan het tentoonstellen van auto’s die soms wel 20 miljoen euro per stuk waren. Inmiddels is door diverse verzamelaars toegezegd om in een 2019 editie mee te werken aan het overbrengen van weer nieuwe topstukken

Nieuwe traditie in het paasweekend
“Bijna 60.000 bezoekers voor een nieuwe autoshow is een unicum in de Nederlandse evenementenbranche. Natuurlijk hoopten we op tienduizenden bezoekers voor deze eerste IAMS, maar dit overtreft onze verwachtingen. Nu al staat de datum vast voor de tweede editie van deze show: het paasweekend van 18 tot en met 22 april 2019”, aldus mede-initiatiefnemer Ronald van den Broek. Ook dan zal de IAMS starten met een Preview Night, die dit jaar door meer dan 2.500 mensen uit de automotivebranche werd bezocht.

Volg ons op

Nieuwste foto's

Bekijk alle foto's »

Nieuwste video

Bekijk alle video's »