Security meets IT op Amsterdam Security Conference

Op dinsdag 1 november 2016 vindt de tweejaarlijkse Amsterdam Security Conference (voorheen SSA Security Conference) plaats. In RAI Amsterdam laat een inspirerende line-up van sprekers haar licht schijnen over Security 3.0. Oftewel, hoe het Internet of Things de fysieke security verandert. Dagvoorzitter is voormalig schaatser Ben van de Burg, innovator in de digitale wereld.

Rode draad van deze Amsterdam Security Conference is de samenwerking tussen security-professionals en IT-specialisten. Om nieuwe beveiligingssystemen optimaal te laten werken is een verbinding tussen beide beroepsgroepen een vereiste. Maar hoe gaan zij dezelfde taal spreken, zodat Security 3.0 het licht ziet? Bij de invulling van het programma van de Amsterdam Security Conference is dan ook nauw samengewerkt met zowel VBN (Vereniging Beveiligingsprofessionals Nederland) als de Ngi-NGN (Nederlandse beroepsvereniging van en voor ICT-professionals en managers).

Nieuw Security platform: Amsterdam Security
De Amsterdam Security Conference maakt deel uit van een nieuw Security platform, namelijk Amsterdam Security. Dit platform is een initiatief van RAI Amsterdam en bestaat verder uit de Amsterdam Security Convention (31 oktober t/m 2 november 2017, internationaal kennis- en netwerkevent voor eindbeslissers op het gebied van veiligheid en beveiliging) en de Amsterdam Security Expo (31 oktober t/m 2 november 2017, de grootste vakbeurs voor beveiliging en brandveiligheid in de Benelux). Zie voor meer informatie: www.amsterdamsecurity.com.

Volg ons op

Nieuwste foto's

Bekijk alle foto's »

Nieuwste video

Bekijk alle video's »