Roelf de Boer benoemd tot RvC voorzitter

Bij RAI Amsterdam B.V. is Roelf H. de Boer (65) toegetreden tot de Raad van Commissarissen in de functie van voorzitter. Met De Boer haalt de Raad een voorzitter binnen met een rijke bestuurlijke en politieke ervaring in onder meer de logistiek, het transport, de zorg en de automotive-sector.
Tot medio 2014 was De Boer Algemeen Voorzitter van RAI Vereniging. Roelf de Boer volgt Dr. Ir. Hans Vermeulen op, die zeven jaar deel heeft uitgemaakt van de Raad, laatstelijk als voorzitter. Met de gelijktijdige herbenoeming van John van der Steen tot 2019, bestaat de Raad van Commissarissen van RAI Amsterdam B.V. nu uit Roelf de Boer (voorzitter), Ferry Houterman, mw. Shula Rijxman en John van der Steen.

Recent maakte de RAI haar succesvolle jaarcijfers over 2014 bekend. Niet alleen boekte de internationale beurs- en congresorganisatie het beste bedrijfsresultaat in de laatste vijftien jaar, ook werd een recordaantal exposanten verwelkomd en leverde de verdere groei van internationale evenementen een belangrijke bijdrage aan het succes. Ook de economische impact van RAI Amsterdam op stad en regio blijft groeien. Onderzoeksbureau Ecorys heeft in 2014 berekend dat bij elke euro in de RAI er ook nog eens zeven naar de metropool Amsterdam vloeit. Daarmee is de RAI een sterke motor voor zakelijk toerisme in Amsterdam.

Betekenisvolle ontmoetingen
Met de opening van het Amtrium in juni 2015 en de aangekondigde bouw van een multifunctioneel parkeergebouw en het RAI Hotel bevestigt RAI Amsterdam haar koppositie in de wereld van Europese convention centra. Deze nieuwe faciliteiten geven RAI Amsterdam volop mogelijkheden haar leidende positie te behouden en verder uit te bouwen, waardoor zij zich de komende jaren nog beter kan richten op de kerntaak: het organiseren en faciliteren van betekenisvolle ontmoetingen tussen mensen, zodat er daadwerkelijk meerwaarde wordt gecreëerd.

Volg ons op

Nieuwste foto's

Bekijk alle foto's »

Nieuwste video

Bekijk alle video's »