RAI grootste fitnesscentrum van Nederland

Op zaterdag 11 juni wordt RAI Amsterdam voor één dag omgetoverd tot het grootste fitnesscentrum van Nederland. Op die dag organiseert het tijdschrift Glamour samen met Zalando de gratis Glamour Health Challenge. Eén van de trainingssessies wordt gegeven door de wereldberoemde Mary Helen Bowers, trainster van onder anderen de topmodellen Miranda Kerr en Romee Strijd.

Dit keer wordt de Glamour Health Challenge gehouden in RAI Amsterdam. Er is plek voor maar liefst 2000 vrouwen. Deelname aan het evenement is gratis (op vertoon van een E-ticket en Glamour's juli editie).

Veel variatie
Het programma kent verschillende activiteiten. Zalando organiseert een unieke dansmodeshow met de nieuwste sportkleding. Verder worden er meerdere trainingssessies gehouden door Nike Master trainers, maar ook door bekende fitbloggers als Fajah Lourens. De presentatie is in handen van acteur Manuel Broekman.

Training van Mary Helen Bowers
Mary Helen Bowers is professioneel ballerina en wordt regelmatig fitnessgoeroe genoemd. Ze richtte Ballet Beautiful op en traint verschillende actrices en topmodellen. Ook heeft ze actrice Natalie Portman klaargestoomd voor de bekende film Black Swan, waarin zij een getalenteerde ballerina speelt. Tijdens de Glamour Health Challenge geeft Mary Helen Bowers een unieke Ballet Beautiful-workout, waarin ze klassiek ballet mixt met specifieke oefeningen voor een lenig en gespierd lichaam.

Ga voor meer informatie en gratis kaarten naar de website.

Volg ons op

Nieuwste foto's

Bekijk alle foto's »

Nieuwste video

Bekijk alle video's »