RAI doet mee aan Earth Hour, jij ook?

Zaterdag 24 maart is het zover. Dan dooft RAI Amsterdam voor één uur al haar lichten. Dit is voor de grootste internationale campagne van het Wereld Natuur Fonds: Earth Hour. Tijdens Earth Hour laten elk jaar miljoenen mensen en duizenden organisaties over de hele wereld zien dat zij de aarde belangrijk vinden, door één uur het licht uit te doen.

Earth Hour is deze zaterdag 24 maart 2018 van 20.30 - 21.30 uur en de RAI doet mee, jij ook?

Earth Hour vindt jaarlijks plaats op de laatste zaterdag van maart, het weekend waarin de zomertijd begint. Wereldwijd wordt hiermee aandacht gevraagd voor de effecten van de klimaatverandering. . Doordat de aarde opwarmt, worden leefgebieden van dieren aangetast. Zo smelt de Noordpool en verliezen koraalriffen hun kleur. Geef signaal af en inspireer anderen om ook deel te nemen aan een beweging die zich inzet voor het behoud van deze mooie planeet!

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen
Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen staat al meer dan 9 jaar hoog op onze agenda. Wat begonnen is met kleine stapjes op gebied van energiebesparing en afvalscheiding, is uitgegroeid tot een veelzijdig MVO beleid. Benieuwd naar onze inspanningen?
Lees het hier

Volg ons op

Nieuwste foto's

Bekijk alle foto's »

Nieuwste video

Bekijk alle video's »