RAI Amsterdam wint voor de vijfde keer Best International Venue award

RAI Amsterdam heeft de Best International Venue award gewonnen tijdens de twaalfde Exhibition News Awards op vrijdag 22 maart in Londen. De Excellence Awards worden jaarlijks uitgereikt aan personen en bedrijven die een bijzondere bijdrage leveren aan de beurzensector. De business development afdeling van RAI Amsterdam nam de award in ontvangst. 

RAI Amsterdam was genomineerd voor de categorie ‘Best International Venue’, samen met een aantal geduchte tegenstanders zoals Stockholmsmässan International Congress & Exhibition Centre, Expoforum Convention and Exhibition Centre, Singapore EXPO en MAX Atria en Abu Dhabi National Exhibition Centre.

In de inzending voor de award stonden onder andere de samenwerking met money 20/20, de lancering van de Amsterdam Drone Week, de Customer Journey Exhibitors waarin we de uitdagingen van onze klanten voorop stellen en de verbouwing van de Park Foyer tot multifunctionele locatie en extra vierkante meter beursoppervlakte centraal. 

“De winst van deze prestigieuze prijs is een erkenning van onze continue inspanningen om onze dienstverlening te optimaliseren. Daar zijn we enorm trots op,” aldus Maurits van der Sluis, COO bij RAI Amsterdam. Van der Sluis vervolgt; “Ons doel is om evenementorganisatoren van over de hele wereld te ondersteunen dat hun evenement zo succesvol mogelijk is. En om zowel deelnemers als bezoekers een geweldige ervaring te bezorgen. RAI Amsterdam wil een locatie zijn waar mensen graag naar terugkeren.”

Exhibition News
Exhibition News is één van ’s werelds meest vooraanstaande vakbladen voor de beurs-, congres- en evenementensector. De categorie ‘Best International Venue’ stond open voor alle grote internationale beursgebouwen met een vloeroppervlak van 10.000 m2 of meer die grote, internationale evenementen faciliteren. 

Over RAI Amsterdam 
Het samenbrengen van mensen, zowel fysiek als virtueel, verlegt grenzen … het inspireert! RAI Amsterdam zet zich daarom al sinds 1893 in om verschillende werelden, mensen en markten bij elkaar te brengen. In binnen- en buitenland.

Van links naar rechts: Jon Noonan, Arjan Keizer, Marloes Rook, Denise Capello, Jolanda Visser, Diddy Durant en David Flatman.

 

Volg ons op

Nieuwste foto's

Bekijk alle foto's »

Nieuwste video

Bekijk alle video's »