RAI Amsterdam viert Global Exhibitions Day 2016

Woensdag 8 juni was het Global Exhibitions Day. Op deze dag wordt aandacht gegenereerd voor zowel de economische waarde van de beursindustrie als het plezier om in deze branche te werken.

Global Exhibitions Day is geïnitieerd door de internationale brancheorganisaties UFI en IAEE. Maar liefst 34 landelijke en internationale organisaties hebben zich inmiddels gecommitteerd aan Global Exhibitions Day. Op de dag zelf hebben professionals uit welgeteld 60 landen zich ingezet.

De focus van Global Exhibitions Day ligt voornamelijk op het delen van berichten, foto’s en ander beeldmateriaal waarin de waarde van de industrie naar voren komt. Op deze manier wil men aandacht en bewustzijn creëren bij verschillende stakeholders, zoals overheden en het bedrijfsleven. Daarnaast wordt op deze dag het werken in de beursindustrie gevierd, om het enthousiasme over te brengen en nieuwe generaties te inspireren.

Ga voor meer informatie naar de website en bekijk verschillende initiatieven van over de hele wereld op Facebook en Twitter.

Volg ons op

Nieuwste foto's

Bekijk alle foto's »

Nieuwste video

Bekijk alle video's »