RAI Amsterdam is ITS gecertificeerd

RAI Amsterdam is ITS gecertificeerd

Na alle bouwkundige aanpassingen die de afgelopen jaren aan RAI Amsterdam zijn uitgevoerd, is de RAI vanaf nu ITS gecertificeerd. In voorgaande jaren was alleen het RAI-theater naast het Bouwbesluit extra gecertificeerd voor ITS (Integraal Toegankelijkheidssymbool). Vanuit één van de kernwaarden (RAI Amsterdam voor iedereen) wenst de RAI verder te gaan dan het Bouwbesluit.

RAI Amsterdam is daarvoor een meerjareninvesteringsprogramma gestart om het gehele RAI-gebouw goed toegankelijk te maken voor bezoekers met een beperking.
Vanaf juni 2017 voldoet het gehele RAI-gebouw aan de ITs certificaateisen. Dit certificaat is gelijkwaardig aan de Amerikaanse ADA-standaard (Americans with Disabilities Act), waarin een goede toegankelijkheid in gebouwen wordt vereist, met name voor bezoekers met een beperking.

RAI Amsterdam is het eerste bedrijf van deze omvang dat deze certificering heeft behaald. Ook in de toekomst zal RAI Amsterdam aandacht blijven besteden om de gastvrijheid en goede toegankelijkheid voor alle bezoekers, waaronder bezoekers met een beperking, te garanderen.

Volg ons op

Nieuwste foto's

Bekijk alle foto's »

Nieuwste video

Bekijk alle video's »