• Door RAI Amsterdam
  • Gepubliceerd: woensdag, 02 september 2015

RAI Amsterdam haalt € 57,000.00 op voor AMREF Flying Doctors

Al meer dan tien jaar ondersteunen RAI Amsterdam en haar medewerkers AMREF Flying Doctors. In oktober 2015 vindt voor de vijfde keer de sponsor fietstocht voor AMREF Flying Doctors plaats; ‘de Kenya Classic’. Namens de RAI zullen tien medewerkers aan de start verschijnen.

Kenya Classic
De Kenya Classic vindt plaats van 10 – 17 oktober 2015. Tijdens de Kenya Classic leggen tachtig deelnemers in 6 fietsdagen bijna 400 kilometer af over een zwaar parcours in het harde klimaat van noord Tanzania. De route wordt verreden om de Kilimanjaro heen, de hoogste vrijstaande berg ter wereld. In zowel Tanzania als Kenia krijgen de fietsers de kans om projecten van AMREF te bezoeken om zo te zien waar het sponsorgeld terecht komt.
De teller van ons eigen RAI team staat al op meer dan € 57.000, een hele prestatie! Om dit bedrag in te zamelen werkten onze collega’s bijvoorbeeld 24-uur in de tuinbouw en organiseerden zij een succesvolle veiling en loterij.

AMREF Flying Doctors
AMREF Flying Doctors is de grootste Afrikaanse gezondheidsorganisatie, in 1957 in Kenia opgericht als ‘Flying Doctors’. De organisatie heeft als doel de gezondheid van kwetsbare bevolkingsgroepen in Afrika structureel te verbeteren. Zo krijgen zij de kans om te ontsnappen aan armoede. In Nederland zet AMREF Flying Doctors zich in voor fondsenwerving en een verantwoorde besteding van die fondsen aan het werk van AMREF in Afrika.
Meer weten of ons RAI Amsterdam team op de voet volgen »

Volg ons op

Nieuwste foto's

Bekijk alle foto's »

Nieuwste video

Bekijk alle video's »