RAI Amsterdam en Tarsus Indonesia lanceren Intertraffic Indonesia 2018

Intertraffic, de grootste en belangrijkste vakbeurs voor de mondiale verkeerssector georganiseerd door RAI Amsterdam, breidt uit naar Indonesië met Intertraffic Indonesia 2018. Het evenement richt zich op de nieuwste verkeers- en mobiliteitsoplossingen voor de verschillende verkeersproblemen die zich in het land voordoen. Intertraffic Indonesia 2018 vindt plaats van 31 oktober tot 2 november 2018 gelijktijdig met de Indonesia Infrastructure Week (IIW), Konstruksi Indonesia en The Big 5 Construct Indonesia.

RAI Amsterdam gaat voor Intertraffic Indonesia 2018 de samenwerking aan met Tarsus Indonesia, een business-to-business (B2B) evenementen-, beurs- en congres- en mediabedrijf. De partijen hebben hiervoor inmiddels een memorandum van overeenstemming ondertekend.

RAI Amsterdam heeft een uitstekende reputatie opgebouwd als een van de grootste en belangrijkste spelers in de organisatie van beurzen voor de verkeersindustrie. De Intertraffic-evenementen verwelkomen dan ook vooraanstaande internationale bedrijven uit de sector met hun meest geavanceerde producten en technologieën. Intertraffic Amsterdam vond voor het eerst plaats in 1972 en is uitgegroeid tot het belangrijkste mondiale platform voor de sector. Daarnaast zijn er verschillende regionale Intertraffic-evenementen in Turkije, China en Mexico en in 2018 dus ook in Indonesië.

“Intertraffic Indonesia 2018 zal dienen als platform voor belangrijke spelers in infrastructuur, verkeersmanagement, verkeersveiligheid, en de operationele ontwikkeling van parkeergelegenheden. Bovendien brengt het evenement professionals uit de sector samen om zaken te doen en oplossingen te ontdekken die de mobiliteit en verkeersomstandigheden in Jakarta en andere grote steden in Indonesië en de ASEAN-regio flink zullen verbeteren,” aldus Richard Butter, Director Traffic Technology bij RAI Amsterdam.

Volg ons op

Nieuwste foto's

Bekijk alle foto's »

Nieuwste video

Bekijk alle video's »