RAI Amsterdam en De Boer Structures verlengen samenwerking

De Boer Structures, marktleider in tijdelijke accommodaties voor evenementen en bedrijfsruimtes en RAI Amsterdam hebben de samenwerking verlengd. De Boer blijft de komende jaren tijdelijke paviljoens leveren voor verschillende grote beurzen.

Maurits van der Sluis, COO van RAI Amsterdam, is trots dat ze in 2017 opnieuw zeer grote en aansprekende vakbeurzen naar Amsterdam halen, zoals PLMA, Integrated Systems Europe (ISE) 2017 en de International Broadcasting Convention (IBC). Van der Sluis: “Dergelijke internationale beurzen stellen de capaciteit van de bestaande beurshallen op de proef. De Boer biedt hoogwaardige, volledige en functionele oplossingen, die dezelfde kwaliteit bieden als de bestaande locaties. De Boer heeft bewezen een betrouwbare partner te zijn. Daarom hebben we de samenwerking verlengd.”

Volgens Arnout de Hair, CEO van De Boer Structures, bevestigt de verlenging van het contract met RAI Amsterdam de uitstekende relatie die beide organisaties de afgelopen decennia opbouwden. “Tijdens internationale topmanifestaties staat de RAI als beurslocatie wereldwijd in de spotlight. We zijn blij dat we daar de komende jaren weer aan bij kunnen dragen.”

Uitbreiding capaciteit
RAI Amsterdam wil haar enorme terrein van 23 hectare zo flexibel en efficiënt mogelijk gebruiken en een maximaal verhuurbare oppervlakte creëren voor bezoekende beurzen. De Boer stelt RAI Amsterdam in staat om op een snelle en flexibele manier de capaciteit van de bestaande beurshallen uit te breiden. Zo kan alleen al op het voorterrein en de binnenplaats van de RAI binnen enkele dagen meer dan 12.000 vierkante meter aan tijdelijke paviljoens worden geplaatst, inclusief facilitaire inrichting zoals verlichting, stoffering en sanitair.

De Boer werkt al sinds de jaren negentig intensief samen met RAI Amsterdam om bij beurzen en congressen de bestaande beursfaciliteiten tijdelijk uit te breiden.

Over De Boer Structures
De Boer is marktleider in de verhuur van volledig ingerichte tijdelijke locaties voor grote evenementen en voor urgente zakelijke toepassingen. De Boer levert turnkey-oplossingen met optimale klantenservice en is VCA**, ISO 9001- en ISO 14001-gecertificeerd. Opgericht in 1924 met een hoofdkantoor in Alkmaar heeft De Boer kantoren in Nederland, Duitsland, België, Groot Brittannië, Frankrijk, Spanje, Abu Dhabi, Dubai en Qatar. Wereldwijd werken er ongeveer 300 mensen en gedurende het hoogseizoen loopt het aantal tijdelijke krachten op tot 150. Meer informatie over De Boer is te vinden op www.deboer.com.

Volg ons op

Nieuwste foto's

Bekijk alle foto's »

Nieuwste video

Bekijk alle video's »