RAI-activiteiten op de Dag van de Duurzaamheid

Op dinsdag 10 oktober, de landelijke Dag van de Duurzaamheid (#ddvd17), heeft RAI Amsterdam voorbijgangers getrakteerd op een kop gratis duurzame koffie en chocoladeflikken van Heel Holland Bakt coryfee Robèrt van Beckhoven. De nieuwe Alteco Premium Blend van Lavazza wordt geschonken in de RAI, maar werd voor deze gelegenheid gratis op de Dag van de Duurzaamheid geserveerd. Een sympatiek gebaar vonden fietsers, buurtbewoners, maar ook bezoekers van evenementen die vandaag in de RAI plaatsvinden.

Ook is de Energy Battle, een initiatief van het Klimaatverbond, vandaag van start gegaan. Een aantal RAI- collega’s gaat een ontdekkingstocht aan in eigen huis; hoeveel energie verbruiken ze eigenlijk en hoe kunnen ze slim en makkelijk energie? Tenslotte ondersteunt RAI Amsterdam in de week van de duurzaamheid de Inzamelingsactie 2017 voor de Voedselbank Amsterdam Zuid. Deze grootschalige inzamelingsactie wordt jaarlijks georganiseerd door de Green Business Club Zuidas waar diverse bedrijven in de Zuidas aan meedoen.

De Dag van de Duurzaamheid is dag waar mensen en organisaties die met duurzaamheid bezig zijn van zich laten horen, om te laten zien hoe groot de duurzaamheidsbeweging in Nederland al is. Met als gewenst resultaat nieuwe mensen en bedrijven bij duurzaamheid te betrekken. Zodat zij samen kunnen werken aan een duurzame samenleving. Het is een dag waarop de RAI trots mag zijn op alle duurzame stappen die zij als organisatie met elkaar reeds gezet hebben.

Bekijk hier de MVO resultaten van 2016, om een indruk te krijgen van onze duurzame vooruitgang.

Volg ons op

Nieuwste foto's

Bekijk alle foto's »

Nieuwste video

Bekijk alle video's »