Partnership RAI Amsterdam en DB Schenker verlengd

RAI Amsterdam heeft de samenwerking met wereldwijd logistiek dienstverlener DB Schenker als officiële beursexpediteur met vijf jaar, tot en met 2023, verlengd. Het contract werd ondertekend tijdens de 50e editie van de prestigieuze IBC-beurs (15-19 september 2017).

“De 24/7-service en prettige samenwerking met DB Schenker resulteert in zeer tevreden klanten,” aldus Paul Riemens, CEO van RAI Amsterdam. Tegelijkertijd ziet Riemens een uitdaging. “Het logistieke landschap is sterk in beweging. Nieuwe mobiliteitsoplossingen geven nieuwe kansen om de logistiek rondom de RAI te optimaliseren. Wij vertrouwen erop met DB Schenker een samenwerking te hebben die proactief met ons meedenkt en hierin innoveert.”

Lars Pohlmann, Senior Vice President Fairs & Exhibitions - Sport Events - Oil & Gas bij Schenker Logistics BeNeLux: “De voortzetting en uitbreiding van ons partnership zien we als een uitdaging om samen met RAI Amsterdam de verwachtingen van de klanten te blijven overtreffen. Daar zit onze toegevoegde waarde als logistieke partner.”

DB Schenker
In de Benelux behoort DB Schenker tot de top 3 in logistieke dienstverlening. Met zo’n 4.000 medewerkers, 28 strategisch gelegen logistieke centra en kantoren, biedt Schenker complete geïntegreerde services op het gebied van landtransport, luchtvracht, zeevracht, fairs & events, contractlogistiek en supply chain management. Samen met de negen andere clusters in Europa, vormt Schenker Logistics BeNeLux regio Europa.

Volg ons op

Nieuwste foto's

Bekijk alle foto's »

Nieuwste video

Bekijk alle video's »