Ontdek Amsterdam van de toekomst

WeMakeThe.City Festival is van start! Het festival dat de stad en de metropoolregio van de toekomst toont. Van 17-23 juni 2019 staat de hele metropoolregio Amsterdam in het teken van urgente stedelijke vraagstukken én oplossingen. Bezoek spraakmakende conferenties, inspirerende meet-ups, mind-breaking hackathons, verbazingwekkende exposities of ga op bezoek bij talloze stadmakers.

RAI Amsterdam en WeMakeThe.City
RAI Amsterdam is locatiepartner en neemt actief deel aan het programma. Programma’s als ‘Future Leaders of Sustainable Cities' en ‘Stad in Beweging’ vinden bij de RAI plaats. Daarnaast spreken de bestuurders van de RAI tijdens evenementen als ‘Green Logistics’ en de ‘Expeditie Zuidas’. Als RAI vinden we het belangrijk te participeren. De uitdagingen voor de metropoolregio Amsterdam nemen de komende jaren toe. Om de leefbaarheid voor iedereen op pijl te houden zullen wij, als stadmakers, ondernemers en bewoners, deze uitdagingen aan moeten gaan.

Dit jaar zoomt WeMakeThe.City in op hoe steden ‘van, voor en door’ iedereen gemaakt kunnen worden. Waarin iedereen er mag zijn, iedereen meedoet en iedereen gelijkwaardig meedeelt. Ook jij bent uitgenodigd om de stad leefbaarder, veiliger, rechtvaardiger, duurzamer, bereikbaarder en inclusiever te maken. Doe je mee? Bekijk hier het gehele programma.

Volg ons op

Nieuwste foto's

Bekijk alle foto's »

Nieuwste video

Bekijk alle video's »