Nieuwe benoemingen bij RAI ingegeven door internationale ambitie

Bij RAI Amsterdam is Hadewych Versnel benoemd tot Manager International Sales Network en Anita Kanters tot Manager Marketing & Communicatie. Ze vervullen deze functie bij RAI Exhibitions, de divisie die verantwoordelijk is voor de exploitatie en ontwikkeling van de 25 eigen nationale en internationale beurstitels.

De nieuwe functie Manager International Sales Network past bij de internationale ambitie van RAI Amsterdam. Met zo’n 2600 buitenlandse exposanten aan de internationale beurzen in Amsterdam en 26 agenten in 17 landen is het belang van het agentennetwerk sterk toegenomen. Versnel gaat zich richten op het uitbreiden en optimaliseren van dit netwerk. Versnel werkte voorheen bij de internationale beursorganisatoren UBM en Reed Exhibitions. De afgelopen tien jaar bij RAI Amsterdam was zij eerder coördinator van het agentennetwerk. De laatste vijf jaar was ze werkzaam als Manager Marketing & Communicatie, de functie die ze nu overdraagt.

Kanters was de afgelopen drie jaar bij RAI Amsterdam verantwoordelijk voor de ontwikkeling van een nieuwe afdeling, ‘media performance’. Haar opdracht was om de effectiviteit én efficiency van online en offline campagnes te vergroten. Daarvoor was ze 16 jaar werkzaam als freelance communicatie-adviseur met als specialiteiten branding, event- en marketingcommunicatie en woordvoering. Ook Kanters gaat richting geven aan de internationale focus, maar dan van de afdeling Marketing & Communicatie bij RAI Exhibition.,/p>

Volg ons op

Nieuwste foto's

Bekijk alle foto's »

Nieuwste video

Bekijk alle video's »