METSTRADE lanceert een online community

Woensdag 28 september 2016 lanceerde METSTRADE een online community; dit ter aanvulling op de jaarlijkse driedaagse METSTRADE Show. Het platform is beschikbaar om bedrijven en belanghebbenden met elkaar in contact te brengen, te voorzien van nuttige informatie over de laatste ontwikkelingen in de industrie te delen, op dezelfde manier als waarop dat gebeurt tijdens de show in Amsterdam. Het is tevens een bijzonder waardevol instrument bij de voorbereiding op het zakendoen en netwerken tijdens de METSTRADE Show en het verdiepen van de contacten die daar gelegd worden.

Leden van de nieuwe METSTRADE Online Community kunnen netwerken en blijven het hele jaar op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en innovaties van de maritieme industrie. Zij kunnen ideeën, inzichten en succesvolle initiatieven uitwisselen met vakgenoten en ondertussen leren van collega’s van over de hele wereld.

Door contact met gelijkgestemde professionals leren deelnemers meer over de uitdagingen en kansen binnen de industrie en kunnen zij hun eigen inzichten met betrekking tot relevante onderwerpen delen. De online community biedt een nieuwe manier om samen te werken, gemeenschappelijke problemen op te lossen en verbeteringen in de industrie door te voeren. Gebruikers staan in het middelpunt en krijgen meer dan ooit tevoren toegang tot informatie, een wereldwijd netwerk en ideeën. Aansluiten bij de community is heel eenvoudig via METSTRADE.com.

Content die via de online community gedeeld wordt is heel divers en kan bijvoorbeeld betrekking hebben op informatie over aankomende producten of diensten, onlangs opgeloste of nog steeds spelende uitdagingen, onderzoek, white papers, nieuwsartikelen, interviews en informatieve of inspirerende media, zoals video's. Gebruikers die hulp nodig hebben bij het bewerken van hun content kunnen deze eenvoudigweg doorsturen naar het METSTRADE Online Community team voor afwerking en uploaden.

Volg ons op

Nieuwste foto's

Bekijk alle foto's »

Nieuwste video

Bekijk alle video's »