Masters of LXRY ook komende vijf jaar in RAI Amsterdam

Van 8 t/m 12 december 2016 bezochten 50.450 bezoekers uit binnen- en buitenland Masters of LXRY in RAI Amsterdam. Dit zijn 5.000 meer bezoekers dan vorig jaar. Dit jaar groeide de beurs met 3.500 m2 ten opzichte van de vorige editie. De beurs is zeer goed ontvangen onder bezoekers en exposanten. Er was veel belangstelling voor kunst, vastgoed, premium auto’s, boten, interieur, horloges en juwelen.

Daartoe is maandag 12 december, op Business Monday, door beide partijen een nieuwe samenwerking aangegaan voor vijf jaar. Masters of LXRY zal vanwege het succes de komende jaren nóg groter worden en zal in 2017 38.000 m2 gaan betrekken. Maurits van der Sluis (l), COO RAI Amsterdam: "We zijn blij met de nieuwe 5-jarige overeenkomst. Masters of LXRY ontwikkelt zich tot één van de meest unieke beurzen in Europa, we zijn zeer trots om de gastheer te mogen zijn".

Masters of LXRY vindt dit jaar voor de vijftiende keer plaats in Amsterdam. Na een succesvolle lancering in 2002 in de Passengers Terminal Amsterdam koos organisator Yves Gijrath (r) vanwege overweldigende belangstelling én de eigen ambities in 2003 voor RAI Amsterdam. In ieder geval tot 2020 blijft de RAI het trotse onderkomen van de Masters of LXRY. De beurs vindt volgend jaar plaats van 7 t/m 11 december 2017 in de Amsterdamse RAI op een oppervlakte van 38.000m2.
Meer informatie is te vinden op de LXRY website.

Volg ons op

Nieuwste foto's

Bekijk alle foto's »

Nieuwste video

Bekijk alle video's »