Klaar voor het nieuwe beursseizoen

Met een oppervlakte van 112.200 m2 is er heel wat te onderhouden aan het RAI-complex. Het gebouw en de inrichting van RAI Amsterdam moet altijd op orde zijn, er representatief uitzien en naar behoren functioneren. Voor onderhoudswerkzaamheden maken we dankbaar gebruik van de zomerperiode, omdat er dan nagenoeg geen evenementen plaatsvinden in de RAI.

Zo is een grote lekkage in parkeergarage P2 verholpen. Vervolgens is de bestrating erboven opnieuw gelegd zodat het voorterrein er weer netjes bij ligt. Om ongelukken te voorkomen, is het zebrapad naast het Elicium verhoogd. We verwachten hiermee een veiliger en duidelijker oversteekplaats te hebben gecreëerd voor het kruisende verkeer van RAI-bezoekers en fietsers die via de RAI naar het Beatrixpark fietsen. Daarnaast hebben we de gevel van het Grand Café opnieuw geschilderd en zijn de kozijnen schoongemaakt. Zo heeft de RAI voor omwonenden en onze bezoekers weer een fris aanzien. Ook is -vooruitlopend op de komst van het hotel nhow Amsterdam RAI- de toegang vanaf de Europaboulevard en de weginfrastructuur middels de aanleg van een rotonde sterk verbeterd.

Deze werkzaamheden zijn slechts een greep uit onze tientallen zomerwerkzaamheden. Daarmee zijn wij weer klaar voor het komend beursseizoen.

Volg ons op

Nieuwste foto's

Bekijk alle foto's »

Nieuwste video

Bekijk alle video's »