ISE t/m 2020 in de RAI, daarna naar Barcelona

Op donderdag 12 juli 2018 heeft av-vakbeurs ISE bekend gemaakt dat zij in 2019 en 2020 in RAI Amsterdam blijft en in 2021 naar Barcelona verhuist om haar explosieve groei te kunnen accommoderen.


ISE-managing director Mike Blackman verwoordt de keuze als volgt: “De RAI en Amsterdam hebben ons een fantastisch podium geboden, waren geweldige partners en hebben bijgedragen aan het succes van de beurs. De toenemende vraag van exposanten en groei van het aantal bezoekers, in combinatie met de beschikbare vloeroppervlakte, deed ons beseffen dat verdere groei van het evenement – ondanks al onze inspanningen- niet kon worden opgelost door in de RAI te blijven”.

COO Maurits van der Sluis zegt: ‘Als RAI betreuren wij de keuze van ISE, maar hebben we begrip voor de beslissing. We hebben samen in 15 jaar een prachtig en zeer succesvol evenement opgebouwd. Voor ISE is het natuurlijk goed dat zij kunnen blijven groeien. We gaan samen van de 2019 en 2020-edities in RAI Amsterdam prachtige evenementen maken. Daarnaast zullen voor de lange termijn onze kennis, kunde en netwerk aanwenden om bestaande evenementen te laten groeien en nieuwe evenementen aan te trekken.’

Volg ons op

Nieuwste foto's

Bekijk alle foto's »

Nieuwste video

Bekijk alle video's »