Innovatief cateringconcept van Amsterdam RAI wint zilveren UFI Operations en Services Award 2015

Hartverwarmend Amsterdam, het regionale cateringconcept van Amsterdam RAI, is door de organisatie van UFI (The Global Association of the Exhibition Industry) verkozen als tweede in de categorie ‘Innovative Catering Concepts’ in de UFI Operations & Services Award competitie. Het concept van Amsterdam RAI gebruikt bewust ingrediënten die komen uit de regio Amsterdam.
De UFI Operations & Services Award wordt uitgereikt aan bedrijven die vernieuwende, innovatieve, originele, effectieve en duurzame cateringconcepten hebben gerealiseerd. Tijdens de UFI Operations and Services Meeting in Londen op donderdag 23 april jl. presenteerden naast Amsterdam RAI, Suntec (Singapore) en ExCel (London) hun case study. Deelnemers van deze meeting konden stemmen op hun favoriete cateringconcept. Suntec (Singapore) is uiteindelijk door UFI uitgeroepen als winnaar van deze award en Amsterdam RAI is tweede geworden.

Hartverwarmend Amsterdam: smakelijk, bewust en innovatief
Het vernieuwende cateringconcept zorgt ervoor dat alle gasten van de RAI kunnen genieten van seizoensgebonden en regionale producten. De hartverwarmende Amsterdamse ingrediënten zijn duurzaam en diervriendelijk. Naast het bevorderen van lokale producten, is het concept ook gericht op duurzaamheid. Zorgboerderijen, kleine lokale boerderijen en melkveebedrijven zijn leverancier en ook een belangrijke inspiratiebron voor het keukenteam. Het is een geweldige manier om evenementbezoekers uit de hele wereld de kwaliteit van producten uit Amsterdam te laten ervaren.

Rientz Mulder, executive chef bij Amsterdam RAI zegt het volgende over het innovatieve concept: “Amsterdam RAI richt zich steeds meer op het proactief aanbieden van duurzame producten, diensten en oplossingen. Ons cateringaanbod vernieuwen wij zodat het blijft aansluiten bij wat onze gasten verwachten. Het verduurzamen van ons cateringassortiment is hier onderdeel van. Hartverwarmend Amsterdam is een mooie stap in de gewenste richting”.

Over Amsterdam RAI
Met het concept hartverwarmend Amsterdam maakt de RAI de verbinding tussen haar en de lokale producenten. Het samenbrengen van mensen, zowel fysiek als virtueel, verlegt grenzen, het inspireert! Amsterdam RAI zet zich daarom al sinds 1893 in om verschillende werelden, mensen en markten bij elkaar te brengen. Amsterdam RAI is een internationale beurs- en congresorganisatie. Zij organiseert evenementen in binnen- en buitenland en exploiteert het Amsterdam RAI Convention Centre in Amsterdam. De RAI verwelkomt jaarlijks zo’n 1,5 miljoen bezoekers tijdens circa 500 evenementen, waaronder beurzen, congressen, corporate events en andere evenementen. Daarnaast levert de organisatie evenementgerelateerde diensten aan organisatoren, exposanten en bezoekers. Voor meer informatie: www.rai.nl.

Over UFI
UFI is een wereldwijde vereniging van ’s werelds meest vooraanstaande vakbeursorganisatoren en beursgebouwexploitanten, de grootste nationale en internationale beursverenigingen en geselecteerde partners van de beurssector. Het voornaamste doel van UFI is om de zakelijke belangen van haar leden en de beurssector te vertegenwoordigen, promoten en ondersteunen. UFI vertegenwoordigt meer dan 590 leden in 86 landen en er zijn bijna 900 internationale vakbeurzen die door de UFI zijn gecertificeerd en zo optimale kwaliteit garanderen voor zowel bezoekers als deelnemers. Voor meer informatie: www.ufi.com.

Volg ons op

Nieuwste foto's

Bekijk alle foto's »

Nieuwste video

Bekijk alle video's »