GreenTech komt met 'Crops Theatre'

Op de komende GreenTech lanceert de organisatie het 'Crops Theatre', een sessie theater met een capaciteit van tachtig personen met een volledige focus op gewasoptimalisatie.

In nauwe samenwerking met acht marktleiders en innovators, zal GreenTech telers ultramoderne machines, producten en oplossingen bieden om hun gewas te optimaliseren. Naast deze innovaties, is het kennisprogramma in het theater gericht op het bieden van praktische oplossingen voor elk gewas en onder alle omstandigheden.

Telers worden elke dag geconfronteerd met nieuwe kansen en uitdagingen. Van het voeden van een groeiende wereldbevolking, het voldoen aan nieuwe strenge emissie-eisen, tot het produceren van meer voedsel op minder vierkante meters en het minimaliseren van de ecologische voetafdruk. Bovendien verschillen de omstandigheden sterk over de hele wereld. Andere regio’s, betekenen andere klimatologische omstandigheden, andere grondsoorten, andere schaarse productiemiddelen enzovoort.

Het Crops Theatre wordt ondersteund door acht internationaal gerenommeerde partners. "We zijn erg trots dat deze marktleiders en innovators zich als partner hebben verbonden aan het Crops Theatre", zegt Mariska Dreschler, Domein Manager van GreenTech. "Hun kennis en expertise zorgt ervoor dat het Crops Theatre een must is voor elke teler. Samen zorgen we voor een kwalitatief hoogstaand sessie-programma met als primaire focus de dagelijkse uitdagingen waar telers mee geconfronteerd worden."

Het Crops Theatre staat in de nabijheid van de gewasspecialisten, zaadveredelaars en andere toeleveranciers in hal 8. Deze hal is toegevoegd aan de GreenTech plattegrond om ruimte te maken voor de substantiële groei van 25%  in exposantenaantal.

De GreenTech 2016 Crops partners zijn: Grodan, Certhon, Koppert, Svensson, Priva, Delphy, Codema en Wageningen UR.

Alle tuinbouw professionals kunnen de GreenTech die plaatsvindt op 14-15-16 juni 2016 bezoeken in de RAI in Amsterdam. GreenTech is de wereldwijde ontmoetingsplaats voor professionals in de tuinbouwtechnologie. De GreenTech evenementen worden georganiseerd door RAI Amsterdam en vinden plaats in RAI Amsterdam Convention.

Volg ons op

Nieuwste foto's

Bekijk alle foto's »

Nieuwste video

Bekijk alle video's »