Geen BedrijfsautoRAI 2017

In overleg met het Tentoonstellingscomité hebben RAI Amsterdam B.V. en RAI Vereniging besloten de BedrijfsautoRAI 2017 niet door te laten gaan. Ondanks een succesvolle editie in 2015 heeft een aantal truckmerken aangegeven niet deel te nemen aan de 2017 editie. Hiermee valt de basis weg voor een BedrijfsautoRAI. In overleg met de afdeling Speciale Voertuigen van RAI Vereniging zal gekeken worden of een beursconcept met carrosserie- en trailerbouw als basis wel doorgang kan vinden in 2017. De BedrijfsautoRAI stond gepland voor 17 tot en met 21 oktober 2017.

De BedrijfsautoRAI is al een aantal edities opgebouwd rond vier productsegmenten: trucks, bestelauto’s, speciale voertuigen en onderdelen & accessoires. De truckmerken vertegenwoordigen de grootste stands en nodigen de meeste bezoekers uit. Ids Boersma, directeur RAI Exhibitions: “De truckmerken zijn van oudsher, zowel letterlijk als figuurlijk, de trekkers van de beurs. Bezoekers verwachten op een BedrijfsautoRAI alle grote Europese merken te zien, op officiële merkenstands. Helaas hebben een aantal merken aangegeven niet mee te zullen doen, waardoor de bodem eruit valt. We hebben alle mogelijke scenario’s de revue laten passeren, maar helaas verandert dit niks in de keuze van de truckfabrikanten.”

In overleg met de afdeling Speciale Voertuigen van RAI Vereniging zal gekeken worden of een beursconcept met carrosserie- en trailerbouw als basis wel doorgang kan vinden in 2017.

Volg ons op

Nieuwste foto's

Bekijk alle foto's »

Nieuwste video

Bekijk alle video's »