Geef tijdens WeMakeThe.City een sportieve en duurzame draai aan je weekend bij de RAI

WeMakeThe.City is het grootste stadsfestival van Europa. Van woensdag 20 tot en met zondag 24 juni vieren we met iedereen in de stad het stedelijk leven. In de Metropoolregio Amsterdam werken we dan samen aan vraagstukken zoals: Hoe maken we de stad beter? En hoe maken we betere steden? 

RAI Amsterdam wil de komende jaren het gebied RAI verder ontwikkelen en daarmee het evenementencomplex meer bij de stad betrekken. Met een flinke herindeling, aantrekkelijke activiteiten en faciliteiten wordt het complex één met zijn omgeving. Om Amsterdam een indruk te geven van de gebiedsontwikkelingen RAI, onderneemt RAI Amsterdam tijdens WeMakeThe.City een diversiteit aan activiteiten. Wij nodigen u graag uit om deel te nemen aan onze activiteiten.

Op zaterdag 23 juni en zondag 24 juni kunt u bij ons terecht om een sportieve en duurzame draai aan uw weekend te geven.  

Basketbal clinic met de profs van Apollo Amsterdam

Samen met Apollo Basketball organiseren wij twee keer per dag een basketbal clinic op het parkeerterrein aan de Wielingenstraat. De clinic duurt een uur en u wordt begeleid door professionele basketballers. Per clinic is er plek voor 24 spelers, verdeeld over twee baskets. De clinics vinden op zowel zaterdag en zondag om 11.00 en 13.00 uur plaats. 

Stadsjuttenwandeling met duurzaam tintje
Basketbal niks voor u? Doe dan mee aan de bijzondere stadsjuttenwandeling met een duurzaam tintje. In samenwerking met Renewi organiseren wij stadswandelingen in de buurt van de RAI. Deskundige gidsen van Gilde Amsterdam geven de rondleiding samen met studenten. Tijdens de wandeling krijgt u een jute zak, waarmee u zwerfafval jut. Bij terugkomst in de RAI wordt de inhoud van de jute zakken gesorteerd en krijgt u als deelnemer een officieel certificaat, waarbij u als Stadsjutter wordt beëdigd. De stadswandelingen starten zowel op zaterdag en zondag om 11.00 uur en om 13.00 uur en duren een maximaal anderhalf uur. Het is echt de moeite waard met deze bijzondere wandeling mee te lopen en de stad van een hele andere kant te ervaren. 

Aanmelden voor beide activiteiten kan via de website van WeMakeThe.City

Deze activiteiten zijn gratis toegankelijk en voor elke leeftijd toegankelijk.
Waar? RAI Amsterdam, Wielingenstraat (P9), naast The Roast Room 


Toekomst van de Rivierenbuurt 2019-2022
U bent harte welkom om ideeën te delen en mee te praten over de ontwikkelingen in de Rivierenbuurt op donderdag 21 juni in de RAI van 19:00 tot 21:30 uur. 
 

Volg ons op

Nieuwste foto's

Bekijk alle foto's »

Nieuwste video

Bekijk alle video's »