Gecertificeerd als Top Employers Nederland 2015

Hans Rothweiler, Member of Executive Board bij Top Employers Institute (l) en Jules Broex, Manager HRM bij RAI Amsterdam (r)

Vanwege haar uitstekende personeelsbeleid is RAI Amsterdam op donderdag 12 februari gecertificeerd als Top Employer. Door het Top Employers Instituut is een onafhankelijk onderzoek uitgevoerd dat heeft aangetoond dat RAI Amsterdam uitzonderlijk goed voor haar mensen zorgt. De certificering is een blijk van toewijding dat RAI Amsterdam investeert in de ontwikkeling van haar personeel.

Wat houdt dit in?
Het jaarlijkse internationale onderzoek van het Top Employers Institute erkent toonaangevende werkgevers wereldwijd: die uitstekende arbeidsvoorwaarden bieden, ondersteuning geven voor de ontwikkeling van talent op alle niveaus binnen het bedrijf en ernaar streven om de arbeidsomstandigheden constant te verbeteren.

In het kader van de Top Employersprocedure heeft RAI Amsterdam een uitgebreid onderzoeksproces doorlopen: het internationale HR Best Practices Onderzoek van het Top Employers Institute. “Dit onderzoek bewijst ons uitstekende HR beleid en goede arbeidsvoorwaardelijke regelingen en levert ons een plek op binnen de selecte club van gecertificeerde Top Employers, waar wij enorm trots op zijn’’; aldus Jules Broex, Manager HRM bij RAI Amsterdam.

Optimale werkomstandigheden
Samantha Crous, regional director Africa & Benelux voor het Top Employers Institute: “Optimale werkomstandigheden zorgen ervoor dat werknemers zich op zowel persoonlijk als professioneel vlak kunnen ontwikkelen. Ons grondig onderzoek heeft aangetoond dat Amsterdam RAI, een uitstekende werkomgeving biedt en een brede waaier aan creatieve initiatieven voorstelt, van secundaire arbeidsvoorwaarden en arbeidsomstandigheden tot goed doordachte performancemanagement programma’s die uitstekend aansluiten op de bedrijfscultuur.”

Over RAI Amsterdam
Het samenbrengen van mensen, zowel fysiek als virtueel, verlegt grenzen, het inspireert! RAI Amsterdam zet zich daarom al sinds 1893 in om verschillende werelden, mensen en markten bij elkaar te brengen. In binnen- en buitenland. RAI Amsterdam is een internationale beurs- en congresorganisatie. Zij organiseert evenementen in binnen- en buitenland en exploiteert het RAI Amsterdam Convention Centre in Amsterdam. De RAI verwelkomt jaarlijks zo’n 1,5 miljoen bezoekers tijdens circa 500 evenementen, waaronder beurzen, congressen, corporate events en andere evenementen. Daarnaast levert de organisatie evenementgerelateerde diensten aan organisatoren, exposanten en bezoekers.

Voor meer informatie: www.rai.nl.
Bezoek voor meer informatie over het Top Employers Institute en de gecertificeerde Top Employers www.top-employers.com.

Volg ons op

Nieuwste foto's

Bekijk alle foto's »

Nieuwste video

Bekijk alle video's »