Eerste editie FootballXperience in mei 2017

Het leukste dat voetbal te bieden heeft onder één dak
In RAI Amsterdam vindt op 26, 27 en 28 mei 2017 de eerste editie plaats van FootballXperience. Tijdens dit groots opgezette evenement kan iedereen die van voetbal houdt – actief, passief en online – het leukste en nieuwste beleven dat deze sport te bieden heeft.

FootballXperience is drie dagen voetbalfeest. Meteen na Hemelvaart is dat een mooie manier om het seizoen af te sluiten. Dit grootste voetbalevenement van Nederland wordt vormgegeven als een voetbalclub. Bezoekers doorlopen de FootballXperience via zones (kleedkamer, spelerstunnel, velden, kantine, perskamer en huiskamer) en kunnen onderweg zelf hun eigen belevenis vormgeven. Dat betekent veel verrassingen, veel zelf doen en meemaken, voetbalprofs in actie zien en ook een kijkje nemen achter de schermen van de voetbalwereld.

Activiteiten
In drie grote hallen van de RAI komt een levendig programma met onder meer mini-wedstrijden, paaltjesvoetballen met profs, de crossbar challenge, kratjetrap, Penalty Pro’s, pannashows, veel demonstraties van streetskills, tafelvoetbal op topniveau, beach soccer, meet & greet met spelers uit eredivisie en Jupiler League, lekker en gezond eten in de kantine (met entertainment) en live radio- en tv-opnames. Bovendien komt er een grote gaming area (de huiskamer) waar topwedstrijden en competities van voetbalgames gespeeld worden en waar de bezoekers zich kunnen meten met toppers. Het wordt een feest voor alle leeftijden, waarbij in het bijzonder activiteiten georganiseerd worden voor gezinnen, elftallen en (amateur)clubs. Rode draad van FootballXperience: doe mee en laat je verrassen!

Blijf op de hoogte via de website van FootballXperience.

Volg ons op

Nieuwste foto's

Bekijk alle foto's »

Nieuwste video

Bekijk alle video's »