ESC Congres in 2020 terug in Amsterdam

RAI Amsterdam verwelkomt wederom Europa’s grootste medische congres
De European Society of Cardiology (ESC) heeft aangekondigd dat haar jaarlijkse ESC Congres van 29 augustus tot 2 september 2020 zal plaatsvinden in Amsterdam. ’s Werelds belangrijkste cardiovasculaire congres verwelkomt meer dan 30.000 medische professionals en bespreekt meer dan 4.000 recente medische onderzoeken.

“Het ESC Congres 2013 vond plaats in Amsterdam en die editie staat bekend als een van de meest dynamische die door de ESC is georganiseerd,” aldus Isabel Bardinet, Chief Executive Officer van ESC. “We ontvingen destijds enthousiaste reviews van gedelegeerden over het recordaantal Hot Lines, wetenschappelijke sessies en nieuwe formats waarmee er meer interactie tussen de vertegenwoordigers werd gestimuleerd dan ooit tevoren. Nu willen we nog grotere successen behalen op deze belangrijke Europese locatie.”

RAI Amsterdam heeft bewezen dat ze probleemloos meer dan 30.000 professionals accommodeert, internationale verbindingen faciliteert en een hoogwaardige infrastructuur en vergaande logistieke planning biedt, ondersteund door moderne faciliteiten, snelle communicatie en IT-netwerken en kwalitatieve hotels.

“We zijn bijzonder trots dat het ESC Congres terugkeert naar Amsterdam,” zegt Maurits van der Sluis, Chief Operating Officer van RAI Amsterdam. “Het team dat bij het evenement betrokken is, begrijpt als geen ander de impact van Europa’s grootste medische bijeenkomst en zal er alles aan doen om ESC 2020 succesvol te laten verlopen. We hebben deze kans gekregen mede dankzij de sterke samenwerking met de Gemeente Amsterdam en de plaatselijke bedrijven en dienstensector in het selectieproces. Zij onderstrepen het doel van Amsterdam om de Europese ‘vergaderstad’ te zijn.”

Frans van der Avert, CEO Amsterdam Marketing,: “Amsterdam is blij dat de stad jaarlijks meer dan 2.500 congressen mag verwelkomen, waarvan een groot aantal bijdraagt aan de werenschappelijke reputatie van de stad. We vinden het geweldig dat het ESC Congres in 2020 terugkeert naar Amsterdam. Het evenement is een schoolvoorbeeld van de kracht van internationale kennisdeling op het hoogste niveau.”

Volg ons op

Nieuwste foto's

Bekijk alle foto's »

Nieuwste video

Bekijk alle video's »