Nieuw indoor funsports evenement in RAI Amsterdam

Veel surf-, wakeboard-, SUP- en BMX-demonstraties en try-outs
Voor alle beginnende, ervaren of herintredende kite-, wind-, en golfsurfers, wakeboarders, skimboarders, SUP'pers, BMX’ers en skateboarders is er eindelijk een indoor event. Van woensdag 8 t/m zondag 12 maart vindt gelijktijdig met de HISWA in RAI Amsterdam de eerste editie van de Funsports Xperience plaats. Het event staat bol van de demo’s, try-outs, teamriders, nieuwe producten en aanbiedingen. En voor iedereen van 16 jaar of jonger is de entree gratis.

Kijken en doen
Organisator Gert Jan Roos van RAI Amsterdam: “De Funsports Xperience is een evenement voor jong en oud. We willen een laagdrempelig, maar spectaculair evenement neerzetten dat zowel voor de beginnende, ervaren als herintredende funsporter een mooie ervaring is. Alle funsports zijn op de Funsports Xperience te bezichtigen en te beoefenen. Pro’s laten de vetste tricks zien en ervaren instructeurs begeleiden je wanneer je het zelf wilt proberen. Zo kun je op de Wavesurfer je talenten voor het golfsurfen testen, in de Pepsi Max Pool wakeboarden, windsurfen of SUP’pen, op de Kite Simulator jumps maken en in de Landsport Area longboarden, skaten of BMX’en.”

Wil je het even wat rustiger aan doen, dan kun je bijkomen in de Telstar Surfclub of je test je evenwicht op een van de slacklines, een strak gespannen band waar je overheen kunt lopen. De Waterski Simulator en Jump Simulator, inclusief bounceboards, zetten je vervolgens weer op scherp. Samsung komt met de Virtual Reality Simulator, waarop je kunt ervaren hoe het is om in 360 graden en met alle bijbehorende details in de baai van Rio de Janeiro te windsurfen.

Over de Funsports Xperience
Van woensdag 8 t/m zondag 12 maart 2017 vindt de Funsports Xperience voor de eerste keer plaats in RAI Amsterdam. Toegangskaarten zijn tot en met 7 maart met korting te koop op www.funsportsxperience.nl. Tot en met 16 jaar is de entree gratis. Een kaartje geeft tevens toegang tot de HISWA Amsterdam Boat Show, die gelijktijdig georganiseerd wordt.

Volg ons op

Nieuwste foto's

Bekijk alle foto's »

Nieuwste video

Bekijk alle video's »