Duurzaamheid op de beursvloer

Maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) vormt een integraal onderdeel van de strategie van RAI Amsterdam. We leveren een bijdrage aan het behalen van de Sustainable Development Goals, ofwel duurzame ontwikkelingsdoelen, die de wereld in 2030 een betere plek maken. Dit jaar spraken we met beursmanagers, -exposanten en -experts over de impact van evenementen op de ontwikkelingsdoelen. Dit leverde interessante inzichten op.


De 17 duurzame ontwikkelingsdoelen van de Verenigde Naties helpen zowel overheden als bedrijven bij het scherp stellen van hun maatschappelijke ambities. Bij de organisatie van eigen evenementen bekijken we welke ontwikkelingsdoelen het beste aansluiten bij de betreffende industrie. Met betrokken partijen bepalen we op welke wijze deze evenementen impact kunnen sorteren. Hoe dit werkt, en meer, wordt in onderstaande video’s toegelicht.

Kijk en luister naar wat Jan Terlouw te vertellen heeft over duurzaam handelen, Yvette Watson (PHI Factory) over circulaire economieën en Femke Holdorp (Dopper) over het verminderen van plastic afval. Met het samenbrengen van mensen, duurzame content en sprekers, leveren onze evenementen een bijdrage aan de duurzame groei en ontwikkeling van mensen en markten.
 

Volg ons op

Nieuwste foto's

Bekijk alle foto's »

Nieuwste video

Bekijk alle video's »