Duurzaam Gebouwd neemt Building Holland over

Kennisplatform Duurzaam Gebouwd en beursorganisator RAI Amsterdam hebben de afgelopen twee jaar met succes de vakbeurs Building Holland getransformeerd tot hét integrale kennis- en netwerkevent voor de bouwsector. Om het event verder te laten groeien besloten de organisaties om hun samenwerking te verlengen, in een nieuwe samenwerkingsvorm. Duurzaam Gebouwd neemt vanaf nu de volledige organisatie van Building Holland op zich, terwijl RAI Amsterdam als faciliterend partner optreedt.

Succesformule doorzetten
Voortbordurend op de succesformule wordt de langdurige samenwerking tussen RAI Amsterdam en Duurzaam Gebouwd voortgezet. Duurzaam Gebouwd-directeur Wietse Walinga is blij met de langdurige overeenkomst. “We kijken uit naar een succesvolle toekomst. In 2015 was er een sterke groei in bezoekers van maar liefst 24 procent ten opzichte van het jaar ervoor. In 2016 groeien we naar 150 partners en blijft de focus op een integrale doelgroep, waarbij we de aspecten ‘horen’ en ‘ontmoeten’ behouden. Komende editie voegen we daar ‘het zien en beleven’ van innovaties en concepten aan toe.”

Integraal event
Building Holland is hét integrale event voor de bouwsector in Nederland waarbij alle schakels in de keten samengebracht worden voor kennisdeling, conceptontwikkeling en samenwerking: architecten, aannemers, installateurs, woningbouwcorporaties, vastgoedontwikkelaars, adviseurs en toeleveranciers. De volgende editie staat gepland van 22 tot en met 24 maart 2016 in RAI Amsterdam.

Volg ons op

Nieuwste foto's

Bekijk alle foto's »

Nieuwste video

Bekijk alle video's »