• Door RAI Amsterdam
  • Gepubliceerd: woensdag, 16 september 2015

Annemarie van Gaal benoemd tot commissaris bij RAI Amsterdam

Bij RAI Amsterdam is Annemarie van Gaal toegetreden tot de Raad van Commissarissen. Van Gaal kan bogen op een langjarige carrière in de mediawereld en heeft buitengewone affiniteit met innovatie en financiële besturing.

RAI Amsterdam is een vooraanstaande speler in Europa op het gebied van beurzen en evenementen. Met de vervlechting van offline media (waarvan beurzen één van de oudste exponenten is) en online media, kijkt de RAI de komende jaren nadrukkelijk naar de mogelijkheden om de fysieke ontmoeting met de virtuele ontmoeting te verbinden. In dat kader ziet RAI Amsterdam in Annemarie van Gaal, met haar langjarige kennis en ervaring in het medialandschap en internationaal zakendoen, als een waardevolle aanvulling voor haar Raad van Commissarissen.

Internationale waardering
RAI Amsterdam heeft zich in het afgelopen decennium getransformeerd tot internationale beursorganisatie. Door strategische focus op grote, internationale, meerdaagse evenementen, wist het Amsterdamse bedrijf in 2014 de beste jaarresultaten in vijftien jaar te realiseren. In 2014 had 70% van de 544 evenementen (zowel eigen titels en verhuringen) een internationaal karakter. Daarmee is de RAI een sterke motor voor zakelijk toerisme en werkgelegenheid in Amsterdam.

Volg ons op

Nieuwste foto's

Bekijk alle foto's »

Nieuwste video

Bekijk alle video's »