Amsterdam International Business Award gaat naar IBC

De Amsterdam International Business Award werd vrijdag 20 mei tijdens een gala-avond in het NH Collection Amsterdam Grand Hotel Krasnapolsky uitgereikt aan Michael Crimp van de International Broadcasting Convention (IBC). De prijs bekroont de belangrijke rol van de buitenlandse organisatie die van invloed is op de aantrekkingskracht van Amsterdam en positief bijdraagt aan de regionale economie.

Arthur van Dijk, voorzitter van Transport en Logistiek Nederland, overhandigde de prijs en bedankte Crimp voor 'good entrepreneurial behaviour in the Amsterdam region'. IBC brengt jaarlijks 55.000 professionals uit 170 landen rondom entertainment- en nieuwscontent samen in de RAI en Amsterdam, goed voor een omzet van meer dan 80 miljoen in de regio. Michael Crimp, CEO van IBC, bedankte met name de RAI en de hotels voor het mogelijk maken van dit succesvolle evenement in de stad Amsterdam.

Over de Amsterdam Business Awards
Het Amsterdam Business Awards Gala heeft naast het verbinden van mensen tot doel ondernemers te belonen en te stimuleren om de economie en de leefbaarheid van stad en regio Amsterdam te verbeteren. Het gala vond dit jaar voor de zevende keer plaats. De uitreiking is een initiatief van MeerBusiness, 'één van de meest actieve business platforms van Amsterdam'.

Foto: Arthur van Dijk (links) en Michael Crimp (rechts).

Fotografe: Monique Kooijmans

Volg ons op

Nieuwste foto's

Bekijk alle foto's »

Nieuwste video

Bekijk alle video's »