ERS Congress in RAI Amsterdam

Amsterdam staat van zaterdag 26 tot en met woensdag 30 september in het teken van schone longen. In de RAI vindt het European Respiratory Society (ERS) Congress plaats, waar bestrijding van longziekten centraal staat. Tegelijkertijd vindt een publieksevenement plaats op het Beursplein waardoor het onderwerp bekend wordt in de stad. Ook dragen speciaal ontwikkelde schone fiets- en wandelroutes door het centrum bij aan kennisdeling en preventie van longziekten. Daarmee weet RAI Amsterdam samen met Amsterdam Marketing de stad en inwoners op bijzondere wijze te betrekken bij event content.

Om kennis over het ontstaan en de preventie van longziekten te vergroten plaatst ERS op zaterdag 26 en zondag 27 september op het Beursplein in Amsterdam verschillende meetapparatuur bij informatiestands. Zo wordt het onderwerp van het evenement in de RAI onderdeel van de stad Amsterdam. Het evenement wordt daardoor zichtbaar en maakt zowel voor de bezoekers als de inwoners van de stad een blijvende indruk.

Mayor of Amsterdam
Dit is mogelijk omdat Amsterdam de meest compacte metropool ter wereld is.  RAI Amsterdam biedt internationale organisatoren van een evenement de mogelijkheid om als het ware de ‘burgemeester van Amsterdam’ te zijn. De ambtsketting van de RAI bestaat uit verschillende schakels. Iedere schakel staat voor een onderscheidend element waarmee de RAI organisatoren helpt bij het creëren van een succesvol evenement. De elementen bestaan uit: Nederland, Amsterdam, bereikbaarheid, kennis & netwerk, ROI, flexibele configuratie, services, betekenisvolle ervaring, innovatie en duurzaamheid. De organisator van ERS neemt van 26 tot en met 30 september in overdrachtelijke zin de stad Amsterdam en de RAI over en is de tijdelijke burgemeester.

Volg ons op

Nieuwste foto's

Bekijk alle foto's »

Nieuwste video

Bekijk alle video's »