3D LEGO® model van nhow Amsterdam RAI hotel onthuld tijdens IMEX Frankfurt

  • woensdag, 20 april 2016
  • RAI Amsterdam
  • Video

NH Hotel Group en RAI Amsterdam hebben tijdens IMEX Frankfurt een 3D LEGO® model van het nhow Amsterdam RAI hotel gepresenteerd. Het nhow Amsterdam RAI hotel wordt met 650 kamers het grootste hotel in de Benelux. Daarnaast is er voor iedereen die op de hoogte wil blijven van dit unieke project een speciale web portal opgericht: buildingnhow.amsterdam.

In navolging van nhow Milan, nhow Berlin en nhow Rotterdam wordt het iconische nhow Amsterdam RAI hotel een hotspot waar zowel zakelijke gasten als toeristen kunnen genieten van hoogstaande gastvrijheid, service en gastronomie. Voor RAI Amsterdam betekent de toevoeging van het hotel een versterking van de concurrentiepositie en meer aantrekkingskracht voor internationale meerdaagse beurzen en congressen.

IMEX-première
Het 91-meter hoge gebouw wordt een opvallende verschijning aan de Amsterdamse skyline. NH Hotel Group en RAI Amsterdam zijn zeer verheugd om het nieuwe gebouw op zo’n bijzondere en duurzame manier te kunnen presenteren. Bezoekers van IMEX Frankfurt kunnen met de première van het 3D LEGO® model het toekomstige hotel alvast aanschouwen.

Het nhow merk
Het nhow Amsterdam RAI wordt met 650 kamers het grootste hotel in de Benelux. Na het nhow Milan, nhow Berlin en nhow Rotterdam vertegenwoordigt het nhow Amsterdam RAI hotel de volgende stap voor het cosmopolitische, creatieve en ‘disruptive’ merk van NH Hotel Group. Het opvallende ontwerp van het gebouw is ontwikkeld door de wereldberoemde Nederlandse architecten van OMA, opgericht door Rem Koolhaas.

Headquarter hotel
Voor internationale, meerdaagse congressen, beurzen en andere evenementen betekent de toevoeging van nhow Amsterdam RAI hotel dat er nu ter plaatse een hoogwaardig ‘headquarter hotel’ is voor bezoekers, exposanten, sprekers en organisatoren. Het hotel ligt pal naast het RAI-complex: in de driehoek van de Europaboulevard, de A10 en de RAI. De start van de bouw is gepland voor halverwege 2016 en de oplevering zal plaatsvinden halverwege 2019.

Over RAI Amsterdam
Het samenbrengen van mensen, zowel fysiek als virtueel, verlegt  grenzen... het inspireert! RAI Amsterdam zet zich daarom al sinds 1893 in om verschillende werelden, mensen en markten bij elkaar te brengen. In binnen- en buitenland. De RAI is een internationale beurs- en congresorganisatie. Zij organiseert evenementen in binnen- en buitenland en exploiteert het RAI Convention Centre in Amsterdam aan de Zuidas. RAI Amsterdam verwelkomt jaarlijks zo’n 1,5 miljoen bezoekers tijdens circa 500 evenementen, waaronder beurzen, congressen, corporate events en andere evenementen. Daarnaast levert de organisatie evenement gerelateerde diensten aan organisatoren, exposanten en bezoekers. Voor meer informatie: www.rai.nl.

Over NH Hotel Group
NH Hotel Group is beursgenoteerd in Spanje met bijna 400 hotels in 30 landen in Europa, Afrika en Noord- en Zuid-Amerika. Onder de NH Hotel Group vallen de 3- en 4-sterren urban NH Hotels, de NH Collection flagship hotels, de nhow designhotels en de Hesperia vakantieresorts. Wereldwijd staan meer dan 20.000 medewerkers dag en nacht klaar om de beste service tegen de beste prijs te leveren voor de jaarlijks ruim 16 miljoen gasten. De hotels van NH Hotel Group zijn bekroond met de Zoover Award voor Beste Hotelketen 2014 en 2015. Meer informatie: www.nh-hotels.nl en www.nh-collection.com.

Bekijk de video van de opbouw en het eindresultaat.

Volg ons op

Nieuwste foto's

Bekijk alle foto's »

Nieuwste video

Bekijk alle video's »