25e editie Aquatech Amsterdam 3 - 6 november in RAI Amsterdam

Van 3 t/m 6 november is het weer tijd voor Aquatech Amsterdam, dé vakbeurs op het gebied van proces-, drink- en afvalwater technologie. De feestelijke 25ste editie verwelkomt dit jaar een recordaantal van 850 exposanten en bevat veel nieuwe initiatieven die aanhaken op de huidige trends en ontwikkelingen in de watertechnologie sector. Aquatech Amsterdam biedt in 4 dagen tijd een compleet overzicht van de nieuwste producten en technologieën en uitgebreide netwerkmogelijkheden voor iedereen die werkzaam is in de waterindustrie of op zoek is naar innovatieve oplossingen voor watergebruik in het productieproces.

Innovatie in de spotlights in het InnovationLAB
Aquatech Amsterdam heeft innovatie hoog in het vaandel staan. Het nieuwe InnovationLAB is het centrale platform waar alle innovatie samenkomt: genomineerden en winnaars van de Aquatech Innovation Award, toekomstige technologieën in de InnovationLAB Experiences, presentaties op InnovationLAB OnStage, een interactieve virtuele rondleiding van Dow, opnamestudio van Aquatech TV en het BlueTech Research Innovatie Paviljoen.

NIEUW: Industrial User Experience
De Industrial User Experience is een nieuw initiatief voor de industrie en door de industrie en omvat een uitgebreid seminar programma. Diverse ‘groot watergebruikers’ komen hier aan bod en delen hun ‘best practices’, met een focus op de olie en gas, food & beverage, papier, chemische en mijn industrie. Met topsprekers van Shell, Cargill, Nyrstar Budel en vele anderen.

Onderdeel van Amsterdam International Water Week
Voor de 3e keer is Aquatech Amsterdam onderdeel van de Amsterdam International Water Week (AIWW 2 – 6 november). Het thema in 2015 is 'Integrated Solutions for a circular economy and resilient cities'. De AIWW bevat een gevarieerd programma met een 2-daagse conferentie, een  Young Water Professionals programma, de uitreiking van de Sarphati Sanitation Award, meer dan 40 internationale delegaties en meerdere excursies.

Aquatech Global Events
Aquatech Global Events organiseert sinds 1964 de meest toonaangevende vakbeurzen ter wereld in proces-, drink- en afvalwatertechnologiesectoren in Europa, de VS, China en India. In het beproefde format komen de volgende segmenten aan bod: Transport en Opslag, Waterbehandeling, Gebruikspunten, Procescontrole, Procestechnologie & Procesautomatisering. De wereldwijde Aquatech evenementen worden bezocht door professionals uit alle geledingen van de waterindustrie en trekken beleidsmakers, topbedrijven en specialisten die de technologie toepassen bij hun werkzaamheden.
Meer informatie vindt u op www.Aquatechtrade.com.

Registratie is gratis tot 3 november via www.aquatechtrade.com.

Volg ons op

Nieuwste foto's

Bekijk alle foto's »

Nieuwste video

Bekijk alle video's »